Életmód

Kerülj közelebb a partneredhez

Az érintés fontosságáról nagyon keveset beszélünk, pedig állítólag napi 15-17 érintésre van szüksége az embernek ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen érzelmileg. Te vajon hány simogatást és ölelést kapsz a kedvesedtől? És te mennyit nyújtasz neki?

Egy simogatás nagyon sok mindent kifejezhet. Szeretetet, összetartozást, biztonságot, figyelmet. Amikor valaki végigsimítja a bőrünket, érezhetjük, hogy szeretve vagyunk, és a mi érintésünk is ugyanezt az érzést váltja ki a párunkból.

Emlékezzünk vissza arra az érintésre, amikor kamaszkorunkban az első szerelmünk megérintette a karunkat, vagy megsimogatta az arcunkat. Szinte áramütésként vonul végig ilyenkor a testünkön a boldogság és az izgalom.

 

Kerülj közelebb a partneredhezEgy párkapcsolatban tehát az érintésnek nagyon fontos feladata van. A vonzó női testet minden férfi örömmel érinti meg, ezért nekünk is nagyon kell figyelnünk arra, hogy bőrünk selymes legyen, illatunk ellenállhatatlan, és a mai elvárásoknak megfelelően ápoltságunkat a szőrtelen testünkkel fejezzük ki.

Gondoljunk bele, hogy mennyivel nagyobb az önbizalmunk, és mennyivel nyitottabbak vagyunk a párunk érintésére, amikor tudjuk, hogy a csupasz bőrünk látványa és érintése a kedvesünket is megbabonázza. Ahhoz tehát, hogy ne rettegjünk attól, hogy az ágyban összeér a lábunk, vagy, hogy a szerelmünk hozzáér a vádlinkhoz, mindig figyeljünk arra, hogy a testünket rendszeresen szőrtelenítsük. Nincs ugyanis annál kiábrándítóbb dolog egy férfi számára, amikor véletlenül, vagy éppen szándékosan megérinti a karunkat/lábunkat és a makulátlanul sima bőr helyett egy szőrrel borított testrészt érint meg.

 

Ha ezt az apróságot figyelembe vesszük, sokkal közelebb kerülhetünk a partnerünkhöz, hiszen vágyni fogunk az érintésére, és ő is vágyni fog arra, hogy megérintsen bennünket. Az ölelés és a simogatás pedig egy jó partnerkapcsolat alapja. Amikor ugyanis a bőrünk érintkezik olyan, mintha a lelkünk is néhány pillanatra egybe fonódna.

 

Ez a fajta testi érintés megerősíti a szerelmünket és sokkal közelebb hoz bennünket egymáshoz a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

 

Kerülj közelebb a partneredhezHogy ne érjen meglepetés, és az év 365 napján, a nap 24 órájában nyitott légy a partnered közeledésére, válaszd a új Gillette Venus Embrace borotvát, amely egy olyan krémezőcsíkkal körülölelt 5-pengés női borotva, amely minden egyes hajlathoz igazodva gyakorlatilag minden szőrszálat levág.

Ez a különleges, 5 kontúrkövető penge egyenként igazodik a borotválandó felülethez, és elképesztően alapos borotválást végez a bőrön, ezáltal hosszantartó simaságot biztosít.

 

Használd a Venus Embrance borotvát, és kerülj közelebb a partneredhez!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top