Életmód

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

A Gillette Venus legújabb innovációinak segítségével gyerekjáték lesz. A sima bőr már nem elérhetetlen. Csak arra vágysz, hogy a kedvesed megérintse bársonyosan sima lábad? Hívd segítségül a Venus termékcsaládot!

Ez a termékcsalád nem véletlenül viseli Vénusz istennő nevét, hiszen segítségével minden nőből istennő lehet. Vénusz, a szerelem, a szépség és a nőiesség kifejezője. Csábításának senki nem tud ellenállni, hiszen ő a legszebb az istennők között. Eredetileg a virágzó tavasz istennőjeként tisztelték, de szépsége sokkal többre predesztinálta, így lett belőle a szerelem istennője, aki Botticelli-t is megihletve a tenger habjaiból született.

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

 

Vénusz szépsége ezért minden nőnek megadatott, csak meg kell találnunk azokat az eszközöket, amelyekkel istennővé varázsoljuk magunkat.

A Gillette Venus termékcsalád ebben a felfedezésben lehet segítségünkre. Az pedig, hogy melyiket választod a kínálatból, rajtad múlik.

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

Venus

Egyedülálló ovális borotvabetét, méhkaptár szerkezetű védő párnácskák közé elhelyezett Comfort Edge pengékkel.

 Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

 

Venus divine

Comfort-Coated penge technológia, hármas krémező csík jellemzi.

 

 

 

 

A két legújabb innovációja a termékcsaládnak pedig:

 

Venus Breeze

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!A Venus Breeze egy 2 az 1-ben borotva beépített borotvazselé párnákkal, így nincs szükség külön borotvazselére vagy szappanra a borotváláshoz.

A krémmel átitatott és friss trópusi illattal rendelkező beépített borotvazselé párnák rugalmasan illeszkednek a komplikált hajlatokhoz is. Benedvesítve egy vékony réteget képez a bőrön, amitől könnyebben csúszik a penge.

2 az 1-ben borotvazselé párnák

Hogy mi az időt megspóroló borotválás titka? A Venus Breeze! A hihetetlenül alapos borotváláshoz csak be kell nedvesítened a borotvát. A beépített, rugalmas borotvazselé párnák tápláló krémet tartalmaznak, mely finom habréteget képez a bőrön, ezzel segítve elő a borotva siklását.

 

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!ÚJ Venus Embrace

A Venus Embrace egy olyan krémező csíkkal körülölelt 5-pengés női borotva, amely minden egyes hajlathoz igazodva gyakorlatilag minden szőrszálat levág.

Ez a különleges, 5 kontúrkövető penge egyenként igazodik a borotválandó felülethez, és elképesztően alapos borotválást végez a bőrön, ezáltal hosszantartó simaságot biztosít.

 Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

5 penge a még nagyobb simaság érdekében

Az első 5 pengés női borotvánk még a hajlatokból is eltávolít gyakorlatilag minden egyes szőrszálat. A végeredmény: alapos borotválás, és bársonyosan sima bőr.

 

 

És ami minden Venus termékre igaz:

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!Az egyenként csomagolt ShowerSafe® borotvabetétek, még a zuhanyzóban történő tárolás során is tiszták és szárazak maradnak.

A billenőfej kiváló borotválást biztosít, a markolat pedig úgy van kialakítva, hogy biztonságos és kényelmes fogást eredményezzen, illetve nagyszerű irányíthatóságot tesz lehetővé.

Mivel a borotvabetétek bármely Venus borotvanyélre felhelyezhetőek, így nyugodtan kipróbálhatod akár a legújabb újításokat is!

 

Ha még tökéletesebb megjelenésre vágysz, válasz társat a Venus borotvád mellé!

A nagyszerű eredmény elérése érdekében SatinCare® Alluring AvocadoTM borotvazselével használd a borotvádat! A tökéletes harmóniára tervezett Gillette Venus Embrace és az új Satin Care Avocado Twist borotvazselé a bársonyosan sima lábak álomcsapata. Tedd egyszerűbbé a borotválást, és használd a művelethez a Gillette Satin Care Avocado Twist borotvazselét, majd fedd fel bársonyosan selymes bőröd, amelynek érintése szinte ellenállhatatlan!

 

Fedezd fel a benned rejlő istennőt!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top