Életmód

Itt a bikini szezon!

Végre azt jelzik az időjósok, hogy beköszönt a várva várt nyár. Reméljük, van benne igazság, hiszen a hőmérő higanyszála végre felkúszott 25 fok fölé. Ha ilyen marad az időjárás elkezdhetünk készülni a strandszezonra.

Újabb fogyókúrára már nem igen maradt idő, de azért egy kis gyümölccsel és salátával még leadhatunk egy-két kilót, hogy jól mutassunk a fürdőruhánkban. Amire viszont nem kell hosszú időt szánni, de mégis nagyon fontos, az a szőrtelenítés. Egy jó borotvával, és egy hozzá illő borotvazselével akár percek alatt makulátlanul sima bőrt varázsolhatunk magunknak.

 

Itt a bikini szezon!

 

Néhány szabályt azonban tartsunk szem előtt:

A borotválás megkezdése előtt célszerű letusolni vagy megfürdeni, amely azonban ne tartson 20 percnél tovább, mivel a bőr felázik, és veszít felületének simaságából, amely megnehezíti a borotválást. Mindig használjunk a bőrünknek megfelelő borotvazselét. A választék nagy, így biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet: Dry Skin, Floral Passion,  Sensitive Skin, Apricot, Avocado Twist, Lavender Kiss.

Itt a bikini szezon!Mindig friss és éles pengét használjunk, amelyek sokkal alaposabban varázsolják simává a bőrünket, miközben segítenek a horzsolások és az érzékenység kialakulásának megelőzésében.

A jó borotva ergonomikus, követi a női test vonalának minden hajlatát, így a lehető legkisebb nyomást kell kifejtenünk a bőrünkre. Mindig figyeljünk arra, hogy a szőr növekedésének ellentétes irányába használjuk a borotvát, kivéve a hónaljunknál, ahol a szőrszálak növekedési iránya nem meghatározható, hiszen különböző irányokban nőnek.

A borotválás után kenjük be a bőrünket testápolóval, hogy a bőrünkbe zárjuk a nedvességet.

Lehetőleg ne azonnal rohanjunk a strandra, mert ilyenkor a frissen borotvált bőrünk fertőzésnek lehet kitéve.

 

A sima bőr persze nem csak a bikini mellé elengedhetetlen, hiszen nyáron kivillan a lábunk a szoknyából, vagy a rövidnadrágból. A szőrtelen lábunkat pedig biztosan szívesen érinti meg a kedvesünk akár a strandon, akár szórakozóhelyen, vagy amikor egy romantikus séta közben megpihenünk egy padon.

Javaslatunk, hogy a tökéletes eredmény érdekében válaszd az új Venus Embrace borotvát, amely egy olyan krémező csíkkal körülölelt 5-pengés női borotva, amely minden egyes hajlathoz igazodva gyakorlatilag minden szőrszálat levág.

Itt a bikini szezon!

 

Ez a különleges, 5 kontúrkövető penge egyenként igazodik a borotválandó felülethez, és elképesztően alapos borotválást végez a bőrön, ezáltal hosszantartó simaságot biztosít.

 

A bikini szezonban pedig éppen erre van szükséged!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top