Életmód

Hétfőn szebbek vagyunk!

Utáljuk a hétfőt? Dehogy! Egy holland felmérés szerint a nők a hét első napján sokkal több időt és energiát fordítanak a szépítkezésre, mint pénteken.

Hétfőn szebbek vagyunk!A kutatás szerint a nők hétfőnként átlagosan 76 percet fordítanak a külsejükre, míg pénteken reggel már csak átlagosan 19 percet szánnak rá.

Ahogy a hét előrehalad, egyre kevesebb a kinézetükre szánt idő: kedden például átlagosan 40 percig állnak a hölgyek a tükör előtt.

A felmérés egyébként annak is utánajárt, hogyan oszlik meg a hétfő reggeli 76 perc: 17 percet töltenek a zuhany alatt, 25 percet a hajukra szánnak a hölgyek, 18 percet vesz el a tökéletes smink elkészítése, és 16 percbe telik a ruhák összeválogatása és felpróbálása.

A felmérés szerint egyébként a férfiak is hétfőn reggel foglalkoznak magukkal a legtöbbet: 28 percet. Kedden 14 percet szánnak a külsejükre, míg pénteken már csak 11 percet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top