Életmód

Harcolj a narancsbőr ellen! – NoCell teával

A NoCell rendszeres fogyasztása - a megfelelő étrend kiegészítéseként - igazán hatékony segítséget nyújthat a cellulitisz (narancsbőr) látható jeleinek jelentős csökkentésében, sőt, egyes esetekben teljesen tünetmentessé teheti azt. Válogatott összetevői együttes hatásának köszönhetően a problémás bőrterületek simábbakká, egyenletesebbekké válhatnak.

A narancsbőr keletkezésének fő oka a bőr alatti zsírszövetekben felhalmozódó, ott lerakódó méreganyagok jelenléte, amelyek semlegesítésére a szervezet már nem képes. A NoCell teát olyan alkotórészekből állítottuk össze, melyek a zsírszövetekben felgyülemlett méreganyagok kiürülését segítik elő. Ezek közül például a búzafű magas enzim- és klorofill tartalma a szervezet méregtelenítésében vállal jelentős szerepet. A zöld tea leveleiből nyert esszencia élénkíti és gyorsítja a szervezet salaktalanítási folyamatait. A NoCell további fontos gyógynövény-összetevői szintén a méregtelenítési folyamatban vesznek részt, aktív vértisztító és kíméletes vízhajtó hatásuk jóvoltából. A méreganyagok kiürülése következtében fellazuló kötőszöveteket a NoCell kertizsázsatartalma regenerálja. A narancsbőr elleni NoCell teát lúgosító vízből készítjük, amely a fenti méregtelenítő folyamatok elsőrangú közvetítője.

 

Harcolj a narancsbőr ellen! - NoCell teával

 

Megrendelem a NoCell teát >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top