Életmód

Ők már olvasták, hallgass rájuk!

A Zsírégető Klub tagjai és sokan, akik az elszánás környékén téblábolva várták, hogy valami igazán nyomós érv lökjön egyet rajtuk a Nagy Zsírégetés felé, már hetekkel a megjelenés előtt a szó szoros értelmében számolták a napokat, hogy kezükben lehessen a "nagy felfedezés". Alább néhányuk véleményét olvashatod, azokról a benyomásaikról, amelyeket a CSAK ETTEM ÉS FOGYTAM című könyv váltott ki bennük.

B. Linda

„Azonnal megvettem a könyvet, amint megjelent, mert fúrta az oldalamat a kíváncsiság, mi a titka az ABC Fogyókúra Rendszernek. Én is ezt az étrendet eszem, és eddig több mint 23 kilót fogytam vele. Az első gyermekem születése után nagyon eredményes volt a Gastroyal káposztaleves-kúrám, de a második baba után megint fölszaladt rám egy jókora adag súly fölösleg, ebben az időben találtam rá a Zsírégető Klubra. Az ABC-rendszerrel sikerült ezt a 23,6 kilót leadnom. De nekem ez nem elég, tudni akartam, mitől működik. Két nap alatt a fogyókúrám bibliája lett. Állandóan forgatom, hol itt, hol ott olvasok bele, mert nagyon jó ötlet, hogy nem kell egyben az egészet átrágni, hanem bárhol fölütöm, ott találok valami fontosat, megszívlelendőt, megérteni valót. És meg is értem.”

E. Hermina

„Eddig csupa olyan fogyókúrás könyvet olvastam, ami a kalóriaszámolgatásról, egy adagos főzőcskézésről, száz felülésről, lemondásról, áldozathozatalról szól. Már a harmadik oldalon úgy éreztem magam tőlük, mint egy bűnöző, aki abban vétkes, hogy szeret enni, és nem is keveset. Ezért pedig meg kell bűnhődnie. A Csak ettem és fogytam-tól jókedvem támadt már a hátoldali szöveg elolvasásakor is. Ezt a könyvet nekem írták. Megtudtam belőle, hogy képes vagyok arra, amiről a többi könyv azt üzeni, hogy csak spártai hősök tudnak lefogyni.”

Sz. Andrea

„Az összes fogyókúrás írással úgy jártam eddig, mint a kórházi leleteimmel: olvastam, olvastam, csak éppen nem értettem belőlük túl sokat. Minden mondat azt sugallja, hogy úgysem tudod megcsinálni, legalább olvasd. Ez az első könyv, amelyik azt mondja, hogy vágj csak bele bátran, segítek, hogy neked is sikerüljön.”

K. Ildikó

„Éppen a holtponton volt a fogyásom – ezt is a könyvből tudtam meg, hogy ez természetes és létezik ilyen -, és már hajlottam rá, hogy feladom, úgyse vagyok képes többet leadni, biztos ilyen alkat vagyok. De a könyv lökést és erőt adott a folytatáshoz. Éppen jókor jött, dehogyis adom fel!”

G. Anna

„Rengeteg dologról megtudtam, hogy az egyáltalán mit jelent, miért fontos a fogyókúrázáskor, hogy ezekkel tisztában legyen az ember. Olyan érzés, mint amikor egy jó fej fogorvos veszi a fáradtságot a rendelőben, és elmagyarázza, mit fog csinálni, mikor mit fogok érezni. Ettől sokkal bátrabb és magabiztosabb leszek, és már nem is fáj, ami amúgy sem fájt volna, csak benned erősebb a félelem az ismeretlentől. Hát ez a könyv eloszlatja a homályt a fogyókúra misztikumáról, és a tévhiteimről is.”

Ők már olvasták, hallgass rájuk!P. László

„Nagyon nagy ötletnek tartom a közösségben, társaságban, csapatban fogyást! Nagyon szuper dolog ez a Zsírégető Klub, örülök, hogy rátaláltam, mert ilyen jellegű lehetőség sehol máshol nincs! A könyvben egy csomó ember, akinek már sikerült lefogyni az ABC-rendszerrel, elmeséli, mennyivel könnyebb volt sorstársakkal, biztatással, segítőkkel körülvéve fogyni, még akkor is, ha ezekkel az étrendekkel tényleg nem rosszkedvű koplalást jelent a fogyózás. Mi, akik finoman szólva nem vagyunk modellalkatúak, sokszor érezzük, hogy a környezetünk szemében olyanok vagyunk, mintha egy másik bolygóról jöttünk volna… A sorstársaim szavait olvasni olyan volt, mint régen, amikor az osztálytársak közössége mindenért kárpótolt, és megvigasztalt, ha bántottak. Most már az ő kedvükért is fogyok! Hogy én is bizonyítsam az igazukat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top