nlc.hu
Életmód
Telefonálni rosszabb, mint szex nélkül élni

Telefonálni rosszabb, mint szex nélkül élni

Egy új kutatás szerint az emberek többsége inkább egy teljes hónapra lemondana a szeretkezésről, mint hogy ügynökként idegen embereket hívogasson telefonon egy hétig.

Telefonálni rosszabb, mint szex nélkül élniAz egyhetes ügynöki munkánál csak a fogászati gyökérkezelés tűnt ellenszenvesebbnek az Egyesült Államokban, 1226 válaszadó bevonásával elvégzett felmérés szerint, amely az ügynökökkel, eladókkal kapcsolatos társadalmi attitűdöt vizsgálta. A felkínált öt lehetőséget értékelve a válaszadók közel egyharmada a gyökérkezelést tartotta a legrosszabbnak, 23 százalékuk a telefonos ügynöki munkát utasította el, míg 18 százalékuk az egy hónapos szexmegvonástól tartott a legjobban. 15 százalék „mumusa” az volt, hogy meglepetésvendégként kell megjelennie egy tévés valóságshow-ban, míg 13 százalékuk nem szeretne nyilvánosság előtt beszélni.

Az ügynökök közül a válaszadók a legkevésbé az autók eladásával foglalkozókban bíznak, őket a pénzügyi szolgáltatásokat kínálók követik. A kiskereskedelmi eladók örvendenek a legnagyobb bizalomnak. A válaszadók szerint a legbosszantóbb eladási gyakorlat, ha az ajtón csönget be az ügynök, míg az e-mailes, illetve a közösségi oldalakon keresztül történő megkeresést tartják a legkevésbé zaklatónak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top