Életmód

3 tipp, hogy azonnal szexisebbnek érezd magad

Idejét sem tudod, hogy mikor érezted magad utoljára igazán dögösnek? Tippjeink segítenek, hogy azonnal istennőként érezd magad a bőrödben.

3 tipp, hogy azonnal szexisebbnek érezd magad1. Bújj be a kádba! Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik pár perc alatt lezuhanyoznak, és már rohannak is tovább, szakíts időt egy illatos fürdőre. Ne sajnáld a habfürdőt, gyújts gyertyákat, élvezd ki a fürdő minden percét. Ez a szertartás nemcsak megnyugtat, de a testtudatosságodat is növeli.

2. Aludj meztelenül! Ma este hagyd a fiókban a pizsamát, és aludj meztelenül. Ha fokozni akarod az élményt, cseréld az ágyneműt selyemre vagy szaténra, de az is megteszi, ha egyszerűen csak mostanra időzíted az ágyneműcserét.

3. Vegyél új fehérneműt! Nem kell vagyonokat áldoznod egy méregdrága, márkás, csipkés szettre, egy szexis bugyi is elegendő. A lényeg a kényeztetés, és az, hogy tökéletesen érezd magad az új szerzeményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top