Életmód

Érezd jól magad!

Ahhoz, hogy jól érezd magad néha nem is kell sokat tenni. Vedd észre az élet apró dolgait is és tegyél azért, hogy harmonikusabb legyen az életed. Íme néhány apró trükk!
  1. Érezd jól magad!Vedd körül virágokkal magad. A nyíló virágok jó kedvre derítenek és az egész lakást, vagy balkont díszesebbé varázsolják.
  2. Változtass a megszokott dolgokon, de nem kell nagy dolgokra gondolnod: dobd fel a lakásod néhány vidám színes, mintás kiegészítővel, például párnával. Ezzel jókedvet csempészhetsz még a legszíntelenebb szobába is.
  3. Takarítás közben tedd be a kedvenc zenédet és rázd a ritmusra, énekelj felszabadultan, nem baj, ha szomszédok is hallják – ennyit azért ők is kibírnak.
  4. Mindig teremts időt a kikapcsolódásra. Vegyél elő egy könyvet és kapcsolj ki néhány órára, hogy aztán újult erővel vethesd magad a munkába újra. Ennyi azért mindenkinek jár.
  5. Cseréld le a parfümöd! Válassz nyárra vidám illatot, már a változtatás boldoggá tesz majd, hát még a frissítő nyári illat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top