Életmód

A teremtés koronáinak leggyakoribb hibái

Eljutottatok az ágyig az első, második, sokadik randin, ugyan mi rossz következhetne ezután? Nos, itt jönnek csak az igazi buktatók!

Borosta. A szerelem fáj, tartja a mondás, de a szerelmeskedés is, ha nem borotválkozol meg előtte. Hidd el, nem nagy élvezet a nőnek, ha végighúzol egy smirglit az arcán – vagy egészen máshol.

Fülbefújás. Az erotikus sugdolózás nagyon izgató  lehet, de a szuszogásod nem annyira. Találd meg az arany középutat!

Mellbimbómorzsolás. A mellbimbók érzékeny képződmények, és érdemes is ennek megfelelően bánni velük. Hidd el, megéri!

Tojni minden másra. Bármilyen meglepő is, tudomásul kell venni, hogy a nő nem csak két mellből és egy vaginából áll.

A teremtés koronáinak leggyakoribb hibái

Gondoskodj a gumiról! Az aktus után ott hagyni a használt gumit, ahová éppen ledobtad, bunkóság. Annak kell kidobnia (sőt akár a szeméttel együtt azonnal le is vinnie, mielőtt bebüdösödik), aki viseli!

Kihagyni a csókolózást. Minden valamirevaló együttlét csókolózással indul. Ha ezt kihagyod, akkor nem lesz elég meghitt a helyzet, és a végén a párodnak olyan érzése támad, mintha te csak azt akarnád. Pedig nem is. Ugye?

Klitorisztámadás. A csikló érzékeny terület, nem szabad erős nyomásnak kitenni, viszont a gyengéden határozott bánásmódot megköszöni!

A nő repülő, a férfi távolsági busz. Azaz ha egy kis szünet adódik az aktus során, akkor a férfi bárhol „szállt le a buszról”, szinte ugyanott „vissza is tud szállni rá”, míg a nőnek újból mindent elölről kell kezdenie, egészen a felszállástól.

Ne a nadrággal kezdd! Kevés röhejesebb látvány van a világon, mint egy pasi ingben, alsógatyában és zokniban.

Csak lassan! Nem biciklit pumpálsz, és nem is az olimpián veszel részt, attól, hogy gyors vagy, jó még nem leszel, sőt!

Megkérdezni, hogy elment-e már. Ennél lúzerebb dolog nem is létezik, főleg akkor, ha a kapcsolatotok elején vagytok még. Hogy honnan tudod meg? Nehéz kérdés. Minden nő másképpen megy el, az egyik visít, a másik meg sem nyikkan, de egy azért közös: a hüvely összehúzódása. A gond csak az, hogy ezt a pénisszel érezni nem minden esetben lehet, de nyugtasson meg a tudat, hogy miután kiismered a párod, már könnyedén meg fogod tudni állapítani, hogy még „innen” van, vagy már „túl”.

Fejfogás. Igen, a reklámok mellett a pornó is hazudik. Ha az orális szex közben a kezeddel mozgatod a fejét, az neki nem jó, sőt egyenesen megalázó. Ha szegényke nagyon nem találja a ritmust vagy a módszert, akkor inkább hagyjátok az egész orális témát.

Fotózás, videó. „És akkor ezeket kinek is akarod megmutatni, drágám?”

Kiszívás, harapások. A nyak finom nyalogatása, csókolgatása menő, a harapdálás nem menő. Fájdalmas, és megmarad a nyoma is, jó sokáig.

Rátehénkedés. A legtöbb férfinak nagyobb a súlya, mint a párjának, így ha azt akarod elérni, hogy szó szerint álljon el a lélegzete tőled, akkor feküdj csak rá!

Csúnya beszéd. Van aki szereti, van aki nem, de hagyd, hogy ő kezdje el.

Ne köszönd meg! Nem könyöradomány vagy fizetős szolgáltatás (vagy ha mégis ez utóbbi, akkor az egész más tészta), ha jól csináltad a dolgot, akkor neki is éppolyan jó volt, mint neked, úgyhogy felesleges hálálkodni.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top