Életmód

Az orális szex szex valójában?

Nem, nem az. Legalábbis egyes amerikai elnökök szerint biztosan nem, és ez akár igaz is lehet.

Minden azon múlik, hogy mikért definiáljuk a szex fogalmát. Amennyiben az a felfogásunk szerint mindenképpen egy közösüléssel járó folyamat, akkor a válasz valóban nem, ha viszont minden olyan tevékenység szex, amely a nemi szervek stimulálásával az orgazmust előidézi, akkor a válasz igen.

Az orális szex a fiatalok körében különösen kedvelt, hiszen ezzel, ezekkel a módszerekkel nem veszíti el a lány a szüzességét (legalábbis a hagyományos értelemben véve nem), nem esik teherbe, sőt még az óvszer vagy a fogamzásgátló dobozát sem kell rejtegetnie a szülők elől.

Az orális szex szex valójában?

Azt azonban kevesen tudják, hogy bár teherbe esni így lehetetlen, és a HIV-fertőzés esélyei is nagyon alacsonyak, egyéb nemi betegségek viszont könnyedén átadhatók. Ez utóbbiak között van a herpesz, a gonorrhoea, a chlamydia és még sok egyéb, úgyhogy – bár a terhesség ki van lőve – néhány nem kívánt vendég azért még bekopogtathat!

Forrás: Medipress

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top