Életmód

Görcshoroszkóp

Mindegyik jegynek megvan a maga erőssége és gyengesége. Képesek vagyunk észrevétlenül rágörcsölni dolgokra, ami bizony megviseli a szervezetet. Most megtudhatod, hogy neked mik az erősségeid és gyengéid, és mire figyelj, hogy ne görcsölj.

GörcshoroszkópA Buscopan tabletta kifejezetten hasi görcsök enyhítésére lett kifejlesztve, gyorsan és célzottan szünteti meg a hasi görcsöt.

Hatékony a gyomor- és bélrendszeri, epe-, vese- és menstruációs görcsök esetén is. Kétféle erősségben kapható, így a görcs mértékének megfelelő megoldást nyújt. A Buscopan Forte az erősebb görcsökre lett kifejlesztve.

További információk!

 

 

GörcshoroszkópKos (március 21. – április 20.)

A Kos-jegy szülött igazán erős és energikus jellem. Bátran kezdeményezel és határozottságod irigylésre méltó. Akaratodat úgy viszed véghez, hogy közben nem sérted meg mások érzéseit, ami nagy erény.

Sokszor fejjel rohansz a falnak és olykor igen erőszakos vagy. Képes vagy hirtelen haragra gerjedni és dühbe gurulni. Ilyenkor nem tudsz uralkodni magadon, ami nem csak a környezetében élőket, hanem az szervezetedet is megviseli, ezért gyakran gyomor panaszaid lehetnek.

 

GörcshoroszkópBika (április 21. – május 20.)

A Bika-jegy szülötte megfontolt és kitartó jellem. A nyugodtság mintaképe vagy, akit nehéz kihozni a sodrából. Számodra lételem a biztonság, akár anyagi, akár érzelmi oldalról közelíted meg a kérdést.

Előfordul azonban, hogy megmakacsolod magad és bizony önző is tudsz lenni. Rabjai vagy a testi élvezeteknek, éppen ezért szeretsz enni, ami gyakran azt eredményezi, hogy túleszed magad, és gyomorrontásod lesz.

 

 

GörcshoroszkópIkrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek-jegy szülötte éles eszű és igazán érdeklődő. Nagy lelkesedéssel vágsz bele olyan dolgokba, amik felkeltik az érdeklődésed, de ez a lendület sokszor alábbhagy, ami felületességet eredményez.

Megesik, hogy olyan dolgokba ütöd az orrod, amire nincs rálátásod, ezért rossz következtetéseket vonsz le. Mivel egyszerre túl sok dologba kezdesz, szétforgácsolod magad, ami gyomorgörcshöz vezethet.

 

GörcshoroszkópRák (június 22. – július 22.)

A Rák-jegy szülötte romantikus és érzékeny jellem. Mély érzésű és érzelmes típus vagy, aki hajlik a művészetek felé is. Érzelmi világod gyengének mutathat, de valójában mindent elérsz, amit szeretnél. Ami a legnagyobb előnyöd, az a legnagyobb hátrányod is, a túlérzékenységed.

Könnyen megsértődsz és kihat a kedélyállapotodra is. Határozottságod és bizonytalanságod miatt megesik, hogy egy helyben toporogsz. Emésztési problémákra hajlamos vagy és bizony a havi bajok is gyakran meggyötörnek.

 

 

GörcshoroszkópOroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlán-jegy szülötte határozott és nagyvonalú. Talán az egyik legmagabiztosabb jellem vagy, aki mellett mindenki biztonságban érezheti magát, hiszen szereted és féltet „alattvalóidat”.

Őszinteséged és határozottságod figyelemreméltó, de gyakran elnyomod a körülötted lévőket, hiszen szereted, ha behódolnak neked. Ha ezt a figyelmet nem kapod meg, gyorsan nagy haragra gerjedsz, amibe még a fejed, gyomrod is belefájdul.

 

GörcshoroszkópSzűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz-jegy szülött gyakorlatias és értelmes jellem. Szereted, ha mindennek megvan a maga helye, de pedánsnak nem vagy mondható. Inkább az eszedre hallgatsz, mintsem a szívedre, épp ezért mindennek az értelmét keresed.

Te vagy az az ember, aki mindenben a logikát, a hibát keresi és kritizál. Gyakran nehezen emészted meg a dolgokat, szó szerint.

 

 

GörcshoroszkópMérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg-jegy szülött barátságos és vidám jellem. A Te társaságodban képtelenség szomorkodni, hiszen egy színfolt vagy az emberek számára, aki mindig tudja, hogy viselkedjen. Az aranyközépúton haladsz, és a kiegyensúlyozottságra törekszel.

Nem szereted a vitát, de ha úgy érzed igazad van, bártan kiállsz a véleményed mellett, ami gyakran súrlódásokhoz vezet, így megesik, hogy ellenségeket szerzel magadnak. Anyagcserezavarokkal küszködhetsz, így gyakran fájhat a hasad.

 

GörcshoroszkópSkorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió-jegy szülötte kiegyensúlyozott és kitartó jellem. Számodra nincs lehetetlen! Ha felkelti valami az érdeklődésed a végtelenségig képes vagy hajszolni és körbejárni a témát, ami gyakran idegesíti környezted, hiszen ez tesz igazán körülményessé. Neked minden fekete, vagy fehér, így nehéz téged meggyőzni bármiről is. A saját szenvedélyeid rabjává válasz, és csak az lehet a legjobb, amit Te gondolsz, vagy érzel. Bosszúálló típus vagy, így ha egyszer megbántanak, azt nem felejted el. Gyakran bélrendszeri zavarokkal küszködsz, ami heves görcsökkel járhat.

 

GörcshoroszkópNyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas-jegy szülötte jóindulatú és pozitív jellem. Nagylelkű vagy és segítőkész, ezért sokan keresik a társaságod. Imádod a természet közeli élményeket, ezért szívesen választasz olyan hobbit, amit a szabadban űzhetsz. Néha meggondolatlanul ugrasz bele dolgokba, vagy felelőtlen kijelentéseket, ígéreteket teszel.

Mindentéren hajlamos vagy a túlzásokra, ami miatt gyakran kerülsz kellemetlen helyzetbe, akár önhibádon kívül is. Emiatt előfordul, hogy idegeskedsz, ami felőrölheti a gyomrodra.

 

GörcshoroszkópBak (december 22. – január 20.)

A Bak-jegy szülötte megbízható és céltudatos jellem. Lelkesedésedet még a kudarcok sem tudják megrendíteni, hiszen nem az anyagi javak hajtanak előre, hanem a siker édes íze. A lényeg, hogy magadnak bizonyíts, képes vagy elérni céljaidat.

Sajnos legtöbbször a siker hajszolásába képes vagy annyira belemerülni, hogy másokon is átgázolsz. Karrierista vagy a szó szoros értelmében, ami különösen érzékennyé teheti a gyomrodat.

 

GörcshoroszkópVízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő-jegy szülötte őszinte és független jellem. Te mindig minden körülmények közt tiszteletben tartasz másokat. Számodra elengedhetetlen a szabadság, és elvárod a környezetedtől, hogy tekintettel legyenek rád.

Önző módon ragaszkodsz saját elképzeléseidhez, és ha mások nem értenek veled egyet gond nélkül nyilvánítod ki nemtetszésed. A zseni-szerepedet gyakran túljátszod, ami sokszor felemészt, így az idegeskedés nem áll tőled távol. Ezért vigyázz a gyomrodra, mert az idegesség hamar fájdalom formájában jelentkezhet.

 

GörcshoroszkópHalak (február 20. – március 21.)

A Halak-jegy szülötte önzetlen és segítőkész. Az empátiád kifinomult és páratlan, így mások gondjait is mélyen éled meg. Jószívűséged gyakran kever kellemetlen helyzetbe, amitől kétségbeesel, de mindig igyekszel fájdalommentesen megoldani az eléd gördülő akadályokat. Lelkedben állandó viharok dúlnak, még akkor is, ha minden a legnagyobb rendben van körülötted. Emészted magad, ami a hangulatodon nem látszik, ezért a környezeted nem veszi észre, de a szervezeted annál inkább érzi az ingadozásaidat. Ezért gyakran lehetnek hasi fájdalmaid.

 

A Buscopan 10 mg bevont tabletta és a Buscopan Forte 20 mg filmtabletta vény nélkül kapható
hioszcin butilbromid hatóanyagú gyógyszerek.

Görcshoroszkóp

 

 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

 

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

 

 

gyógyszerészét!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top