Életmód

Fájdalommentesen “azokon” a napokon is?

A menstruációt mindenki máshogyan éli meg. Vannak a szerencsések, akik észre sem veszik, ha eljött az a várva nem várt hét. Sajnos ez a ritkább, hiszen a legtöbb nő már egy héttel a menstruáció előtt rossz közérzettel, hangulatingadozással, mellfeszüléssel és heves görcsökkel küzd.

Fájdalommentesen „azokonA fájdalom nem válogat, így a lányok és asszonyok éppúgy áldozatául eshetnek a fájdalmas havivérzésnek, ami igen kellemetlen. Sajnos én is ebbe a kategóriába tartozom. Ilyenkor gyakran még az utcára sem megyek szívesen a görcsök és alhasi fájdalmaim miatt, arról nem is beszélve, hogy a fájdalom mindenkiről és mindenről elvonja a figyelmemet, így a koncentrálás a munkámra, feladataimra gyakorlatilag lehetetlen. Használhatatlan leszek és ingerült, ami valljuk be, nem a legjobb érzés.

Persze ilyenkor bármire képes vagyok, csak múljon el végre a kínzó érzés, és igyekszem minél természetesebb úton megszüntetni a görcsöket, hiszen mindig is kerültem, hogy gyógyszerekkel tömjem tele magam. Számtalan testgyakorlat létezik, amik lazítják a hasi izmokat, így enyhítve a görcsöt. Ismerem a melegvizes-palack fortélyait is, de ezeket a „gyógymódokat” legfeljebb csak otthon alkalmazhatom enyhébb fájdalmak esetén, feltéve, ha van rá időm.

Általában nagy rohanásban vagyok, és a munkahelyemen vagy az utcán nem állhatok neki tornázni, így más természetes megoldást kellett találnom, ami sokkal kevesebb idő- és energiaráfordítással, hatékonyan nyújt számomra segítséget azokon a fojtogató napokon.

Fájdalommentesen „azokon

A gyors és célzott segítséget a Buscopan tabletta nyújtja számomra, ami kifejezetten a hasi görcsökre lett kifejlesztve.

Hatását a görcsösen összehúzódó izmokon fejti ki, a többi belső szervet nem zavarva, így ott hat, ahol kell.

A Buscopan tabletta növényi eredetű, a Duboisia növény „gyógyerejéből” állítják elő és alkalmazása biztonságos. A tabletta kétféle hatáserősségben kapható, ezért ha erősebb hasi fájdalom gyötör, a Buscopan Forte tablettát hívom segítségül. Kétféle hatáserősségben elérhető, így a görcs erősségének megfelelően nyújt megoldást.

 

További információk!

A Buscopan 10 mg bevont tabletta és a Buscopan Forte 20 mg filmtabletta vény nélkül kapható
hioszcin butilbromid hatóanyagú gyógyszerek.

Fájdalommentesen „azokon


A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,
 

gyógyszerészét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top