Életmód

Így ne keress párt a neten!

A társkereső oldalakon párt kereső szingliket a legjobban a minden fantáziát nélkülöző szabványüzenetek és a helyesírási hibák bosszantják – ez derül ki egy holland társkereső site felméréséből.

Azok a szinglik, akik komolyan gondolják az internetes társkeresést, jobban járnak, ha egyéni hangvételű üzenetekkel bombázzák a kiszemelteket, a helyesírásuk pedig szintén kitűnő. Az egyik holland társkereső site felmérésében részt vevő helyi párvadászok (nemtől függetlenül) ugyanis a fantáziátlan egyenleveleken tudják a legjobban felbosszantani magukat, ha a képernyő előtt ülnek – különösen akkor, ha az üzenet ráadásul még helyesírási hibáktól is hemzseg. Azokat a potenciális partnereket sem kedvelik, akik nem tesznek fel fényképet a profiljukba.

Így ne keress párt a neten!A felmérés szerint így fest az internetes társkeresés legidegesítőbb szarvashibáinak tízes listája:

1. unalmas üzenetek,

2. helyesírási hibák,

3. fotó nélküli profil,

4. komolytalan válaszok,

5. homályos, nem sokat mondó profilfotó,

6. szexuális célzások már az első leveleknél,

7. elavult profil,

8. ködösítés azzal kapcsolatban, hogy az illető még mindig  aktívan párt keres-e,

9. egyes nicknevek,

10. ízléstelen humor.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top