Életmód

Az egészsége a tét!

Amikor a Zsírégető Klubban hírét vettük, hogy kedvenc énekesnőnk, a Pa-Dö-Dő "egyik fele" egy koncerten rosszul lett, és ebben bizony ludas lehet a hosszú ideje magán cipelt komoly túlsúlya is, megkerestük azzal az ajánlattal, hogy mindenben segítjük, ha igent mond a szenvedés, koplalás és önsanyargatás nélküli fogyókúrára, aminek nem kisebb a tétje, mint Mariann egészsége.

Az egészsége a tét!A cél, amiért belevágott a Nagy Zsírégetésbe:  mínusz 40 kiló!

Drukkolj kedvencünknek – fogyj Te is vele!

Érthető módon abszolút szkeptikus mindenféle módszerrel kapcsolatban, de az ABC Fogyókúra Rendszer alapjait és hitelesített eredményeit hallgatva – napi ötszöri étkezés, finom és változatos fogások, több ezer sikerrel lefogyott klubtag és helyreállt egészségi mutatók – azért bizony meglepve-csodálkozva húzta fel a szemöldökét. A hitetlenkedése nem múlt el egy csapásra, de megelőlegezve a bizalmat kíváncsian és nyitottan mondott igent, mondván, egy próbát megér, rajta nem fog múlni!

Természetesen, ahogy eddig minden kiválasztott klubtagunk esetében, Mariannál is megtörtént a közjegyző által hitelesített startmérlegelés. A súlyos valóság: 125,9 kiló. Mariannt nem lepte meg a mérleg villogó kijelzőjén éktelenkedő szám, csupán annyit jegyzett meg fanyar humorral beletörődve, hogy reménykedett, 125 kiló fölé nem kúszott a súlya…

 

Az egészsége a tét!

 

De egy pillanatig sem kérdés számára, hogy az egészségét érintő, figyelmeztető jelet nem hagyhatja figyelmen kívül. Ő is számos „üdvözítőnek” kikiáltott módszert kipróbált már, hogy megszabaduljon az egész szervezetét megterhelő plusz kilóktól, de egyik sem jelentett hatékony megoldást. Mariann ráadásul a lelki és fizikai stresszt, ami a hivatásában igazán nem meglepő „mellékhatás”, általában evéssel kompenzálta. „Más belefogy a munkába és a rohangálásba, én belehíztam”.

Az egészsége a tét!

 

Belekezdett tehát a Nagy Zsírégetésbe, a Zsírégető Klub egyik legnépszerűbb étrendje, a Best Of étrend vadonatúj változatával, az igazi ínyencek számára kifejlesztett, prémium alapanyagokban gazdag
BEST OF PRÉMIUM
étrenddel. Induló súlyának egyharmada, azaz 40 kiló mínusz a cél. „Mindent szeretek, nem vagyok válogatós. A fő, hogy legyen „íze” az ételnek, italnak, a többi önfegyelem kérdése, abban pedig szerencsére nem szenvedek hiányt” – mondta bizakodóan. Őszintén felderült az arca, amikor a Fokhagymás Zsírégető chips-et ropogtatva, majd a kölesgolyót megkóstolva azt tapasztalta, hogy mindkettő messze felülmúlja eddigi fogyókúrás ízélményeit. Nem tagadta, hogy azért még jócskán szkeptikus, hiszen igazán meggyőző csak a mérleg kijelzőjén villogó számok csökkenése lehet.

 

Az egészsége a tét!

 

Ugye, Te is szurkolsz Mariannak, hogy ezúttal sikerüljön győzedelmeskednie az egészségét veszélyeztető kilók fölött? Mondj igen Te is, és fogyj együtt Falusi Mariannal!

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top