Életmód

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

Kifejlesztettük, összeállítottuk, és most örömmel ajánljuk a Zsírégető Klub népszerű és különösen hatékony Best Of étrendjének speciális finomságokkal turbózott változatát: egy "prémiumkategóriás", ínyenc Best Of PRÉMIUM egésznapos étrendet.

Rendszerében megegyezik az idősebb testvérével (A – lúgosítás – B zsírégetés -C súlymegtartás). Azok számára, akik nem szeretnének lemondani a különlegességekről, ezennel elhárult az utolsó „de” is a fogyókúra halogatásának útjából!

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

 

Hogy még jobban megkönnyítsük a döntést, tudnod kell, hogy az amúgy sem egyhangú, immár klasszikus Best Of étrendet a kedved szerint váltogathatod a  Best Of PRÉMIUM egésznapos étrend kínálatával. Az egyes napokat ugyan nem szabad egymással felcserélni, hiszen a tápanyag-szétválasztáson alapuló rendszert a siker érdekében be kell tartani, de például a szerdai és a pénteki Best Of helyett nyugodtan rendelhetsz Best Of PRÉMIUM egésznapos étrendet, ha előbbiben éppen kevésbé szeretett fogásokat találnál. Ezt a hét bármelyik (több) napján is, bármikor megteheted.   

 

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

 

Persze ilyenkor az első kérdés, hogy mennyibe kerül mindez Neked? A jóval drágább alapanyagok miatt persze, hogy valamivel többe, mint a Best Of. De mielőtt úgy gondolnád, ezt te nem engedheted meg magadnak, számolj egy kicsit! Segítünk!

 

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

 

Egy napi Best Of PRÉMIUM egész napos étrend – ha Te magad szeretnéd megvásárolni az összes hozzávalót,  megdöbbennél, milyen elképesztő összegre rúgna. Vegyük, mondjuk azt a napot, amikor az étrend tartalmaz paradicsomot, csicseriborsót, kókuszreszeléket, citromfüvet, grépfrútot, fetasajtot, tojást, ZSÍRÉGETŐ pékárut, fokhagymát, csirkemell filét, ZSÍRÉGETŐ Lisztet, light majonézt, garnélarákot, friss jégsalátát, sárgarépát, karfiolt, cukkínit, spenótot, az italok citromlevet, ananászt, zöld teát, fehér teát, HCA-t, L-Carnitint, ananászkivonatot, C-vitamint, biokrómot, mentalevelet. Ehhez jön az utazási- vagy üzemanyagköltség, a bevásárlással, bolti áruvadászattal, cipeléssel, receptkereséssel töltött idő ára, a konyhai pepecseléssel minimum 2-3 órájának „bére” és – máris dobsz egy hátast a végösszegtől: alsó hangon 6-7000 forintról beszélünk naponta!

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

 

Ezeket a „járulékos költségeket” hajlamosak vagyunk nem számolni, pedig az árunál az időnek még nagyobb értéke van, és nem kapható pénzért. Ahogy mindennek a tetejébe van, amit nem lelhetsz fel a bolti forgalomban, és kizárólag a Zsírégető Klub étrendjeivel juthatsz hozzá, az nem más, mint a Zsírégető Liszt és a belőle készült pékáru, pizza, spagetti stb. Ezt, ha akarnád, sem tudnád helyettesíteni másik termékkel, mert nem kapható kereskedelmi forgalomban olyan lisztes áru, amiben a felszívódó szénhidrát-tartalom ennyire alacsony lenne. 

Falusi Mariann is ezzel az étrenddel fogy!

 

A Best Of PRÉMIUM egésznapos étrend csupán 2-3 percet kíván Tőled, amíg néhány kattintással házhoz rendeled, napi hatszori étkezést, napi 1 percet, amíg a futártól átveszed, napi 5 percet a melegítésre. Nálunk ez 3.290 Ft naponta! Királyi fogásokat, egy csomó időt, élvezetes fogyókúrát, „elvonási tünetek” nélküli fogyás kapsz cserébe. A Best Of  PRÉMIUM egésznapos étrend az okos ínyencek fogyókúrás étrendje!

A Best Of Prémium étrend a 39. héttől rendelhető, próbáld ki Te is! Fogyj együtt Falusi Mariannal!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top