Életmód

Szerelem első kóstolásra!

Azonnal részletesen kikérdezte dietetikus szakértőnket, mire is jó tulajdonképpen az EXTRA ZSÍRÉGETŐ ITALMIX, mert ha az íze mellett még a fogyókúrát is jótékonyan támogatja, ahogy a neve ígéri, akkor végre tényleg megtapasztalja a nagy igazságot: milyen is az, amikor a kellemes a hasznossal párosul.

Mariann mély meggyőző erővel mesélt gasztronómiai hitvallásáról, miszerint az evés-ivás szépsége éppen abban áll, hogy az ember igazi örömforrást talál az ízek élvezetében.

 

Szerelem első kóstolásra!Nem kell feltétlenül bonyolult mesterszakácsi vagy bármixeri alkotás ahhoz, hogy az első korty vagy falat után beleszeressen az éppen megkóstolt finomságba.

Az Extra Zsírégető Italmixből az első pohárnyit az utolsó cseppig, egy hajtásra „lehúzta”, majd határozott mosollyal jelentette ki, hogy ez a finom teakeverék tutira a kedvence lesz.
Azt is megjegyezte, minden fogyókúrája legnagyobb hátránya eddig az volt, hogy az első perctől hiányoztak a megszokott és szeretett ízek. Nagyon örült, hogy még bele sem kezdett a Nagy Zsírégetésbe, egy biztató és pozitív élménnyel máris gazdagabb lett.

Íme a legfontosabb, amit Mariann megtanult az EXTRA ZSÍRÉGETŐ ITALMIXről:

Először is értékes összetevői által igen hatékonyan segítheti a fogyókúra sikerét. A zöld és a fehér tea jótékony befolyást gyakorol a zsíranyagcserére, amit szerte a világon széles körű tapasztalatok igazolnak, ráadásul ezek a megfigyelések napjainkra már meggyőző tudományos kutatásokkal is alátámaszthatók. Emellett jelentős mennyiségben tartalmaz olyan táplálék-kiegészítőket, mint a HCA az L-karnitin és a bromalin, amelyek segítik az ideálisnak tartott zsírszövet-mennyiség elérését. Ezért is alkalmazzák előszeretettel kidolgozott, impozánsan szálkás izomzattal rendelkező sportolók, testükre igényes „amatőrök” is, következetes edzéstervük nélkülözhetetlennek kiegészítőjeként.  

Szerelem első kóstolásra!A C-vitamin immunrendszer-erősítő és kiváló antioxidáns hatását természetesen Mariannak sem kellett „bemutatni”, és nem volt ismeretlen számára a króm, az egyik legfontosabb szénhidrát-anyagcserét szabályozó hormon, az inzulin működésének elengedhetetlen feltétele sem.

„Ha ez a sok hasznos „mindenféle” együtt gazdagon ott rejtőzik az EXTRA ZSÍRÉGETŐ ITALMIX-ben, ráadásul még ilyen üdítően finom is, nem lesz szükségem extra önfegyelemre, hogy el ne felejtsem inni!” – nyugtázta Mariann elégedetten.   

 

Szerelem első kóstolásra!

 

 További információk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top