Életmód

Lúgosíts velünk !

Próbáld ki a lúgosító Ice CopHee napi italcsomagot most olcsóbban, 1 lúgosító CopHee + 1 lúgosító Ice CopHee = 740Ft helyett 690Ft-ért csak nálunk.

Igazán pHinom, lúgosító hatású kényeztetés kávéimádóknak!

 

Lúgosíts velünk !Talán még a megingathatatlan kávéimádók is tudják, hogy a kávéfogyasztás sem fogyókúrák ideje alatt, sem normál táplálkozás mellett NEM ajánlatos, ugyanis igen erőteljes a savasító hatása. Legújabb fejlesztésünket, a ganodermás* kávét azonban a kávéivás valamennyi szerelmesének örömmel nyújtjuk át, akár fogyókúra idejére, akár örökre! Ugyanis a savasító klasszikus kávé akár véglegesen “kiváltható” vele.

A valódi, instant kávéból és ganodermából készülő CopHee Ice jegeskávé élvezeti értéke akár a hagyományos kávéké, és lúgosító hatással is van a szervezetre! Édesítőszerrel, sovány tejjel és tejszínnel ízesítve maga az egészséges nassolás!

*A ganoderma, ez a több ezer éves, legendák övezte gyógynövény képes lehet a szervezet lúgosítására azzal, hogy közömbösíti pl. a kávé csersavtartalmát. Ezen túl számos pozitív hatással rendelkezik: erősítheti az immunrendszert és fokozhatja a szervezet öngyógyító képességét, a veseműködést. Védheti a májat, így jelentősen támogathatja a szervezet méregtelenítési folyamatait.

 

A lúgosító kávét itt tudod megrendelni

 

Lúgosíts velünk !

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top