Életmód

Csodákat tesz a hátrafelé futás!

Vigyázz, kész, futólépés hátrafelé! Hogy miért érdemes hátat fordítanunk a világnak? Például mert már unjuk az előre futást! Ráadásul, ha rendszeresen futunk hátrafelé, pár hét után a feszülős farmerunkban csak úgy vonzzuk majd a tekinteteket!

Csodákat tesz a hátrafelé futás!Ahogyan az IPTV-n egy gombnyomással visszafelé tekerhetjük a képkockákat, úgy mi most élőben is „visszatekerünk”. Vegyük fel cipőnket, kössük fel erősen a nadrágot, és fussunk együtt 2010. október 22-én, pénteken a Gödörnél Galla Miklóssal!

A nagy közös „Hátra arc!”-ban Galla Miklós, a népszerű humorista is részt vesz. Az ő életében ugyanis sokszor hátra van az előre; legyen szó akár a Holló Színházas jelenetekről vagy a Csinibaba című filmről. A hátrafutást pedig azért kedveli, mert így izgalmas dolgok történnek az emberrel, például a szeme sarkából egyszer csak hirtelen előugrik egy bokor, amit persze jól leelőz…

Csatlakozzunk mi is Galla Miklóshoz, aki már keményen edz az eseményre! Kapcsoljunk időben és hátramenetbe!

IPTV Hátrafelé Futás a Gödörnél

Hol?    
A Gödör Klubnál (Budapest, V. kerület, Erzsébet Téri Kulturális Központ és Park).

Mikor?    
2010. október 22-én, pénteken délután

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top