Életmód

Hátra arc, futás!

Október 22-én pénteken délután Hátrafutás a Gödör Klubnál! Gyere el, fuss hátrafelé, és tapasztald meg te is, milyen az, amikor nemcsak az IPTV-távirányítóval tekersz visszafelé! Ha pedig futás után szívesen kapcsolnál más sebességbe, akkor Galla Miklós és az "Elektromos gyalogos" miatt kapkodhatod a levegőt.

Hátra arc, futás!Emlékszel, amikor tiniként fordítva vetted fel a pulcsidat, csak azért, mert viccesnek találtad, hogy elöl volt a háta? És arra, amikor a Fordított Diáknapon a tanárok bőrébe bújhattál egy rövid időre? Néha előbb eszed a desszertet és utána a levest? Vagy hátrafelé lapozva olvasod az újságot? Ha visszatekerünk a fejünkben, számtalan ilyen történetet tudunk összeszedni. Egy biztos: minden kicsit furább, de egyben viccesebb is, ha kifordítva vagy visszafelé tesszük!

Ha te is szeretsz a megszokott kerékvágásból kilépni, akkor tekerj vissza most élőben! Pénteken délután a T-Home Hátrafutás napján a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy nézze kicsit kifordítva a világot.

És hogy mindez hogyan lehetséges? Például úgy, hogy lesznek folyamatosan indított futamok, ahol hátrafelé futva teheted meg a távokat. Ráadásul Galla Miklós, a népszerű abszurd humorista áll a hátrafutó menet élére. Bár Galla alkalmi fitneszguruvá avanzsál, azt előre eláruljuk, hogy tőle nemcsak ennek a legújabb sportőrületnek, azaz a hátrafelé futásnak a rejtelmeit lesheted el. Ha ugyanis kicsit lassabb tempóra vágysz, és a lábad helyett szívesebben tornáztatnád az abszurd humorra éhes arcizmaidat, akkor neked valószínűleg az élő visszatekerés utáni élő koncert lesz a kedvenced. Galla Miklós a GM több mint 49 nevű zenekarával többek között az „Elektromos gyalogos” és a „Brékó, brékó!” szövegeivel és ritmusaival tölti majd meg Budapest szívét. Ja, és azt is üzeni: „Bélát itt ne keressék”! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top