Életmód

Hátrafutás – nagy sikerrel!

Sikeresen zárult az első Hátrafutás nap, amelyet a T-Home az IPTV egyik legjellemzőbb funkciójára, a hátratekerhetőségre utalva, no meg az interaktív televízió 100 ezres ügyféltáborának tiszteletére rendezett pénteken a budapesti Belvárosban.

Az eseményen futócipőt húzott és hátra arcot vágott a neves abszurd humorista, Galla Miklós is, akihez sokan – fiatalok és idősek – is bátran csatlakoztak. A Hátrafutás alkalmából bemutatták, hogy nemcsak az IPTV készülékeken lehet visszatekerni, hanem élőben is! Sőt az is kiderült, milyen az, amikor az előréből hátra lesz.

Vigyázz, kész, futólépés indul! – hangzott el a verőfényes pénteki napon, amikor is a világ néhány órára a feje tetejére állt! Budapest szívében, a Gödör Klubnál bárki, aki szeretett volna egy kis időre hátat fordítani az unalmas mindennapoknak, csatlakozhatott a hátrafelé futó menethez.

A nagy közös „Hátra arc!”-ban Galla Miklós, a humor-, fitnesz- és mozgáskultúra-szakértő állt a menet élére (hátára?), és mutatta meg, merre van az előre. A folyamatosan induló futamok után a művész és sportember „GM több mint 49” elnevezésű együttese diktálta a tempót immár a színpadról.  Lehetett közös fényképet készíteni a népszerű humoristával, ezen kívül az arcáról készített maszkot felvéve jó néhány hasonmással is találkozhattunk. (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top