Életmód

7 tipp a hűtlenség elkerülésére

A hűtlenség nem csak úgy megtörténik, gondolkodással és cselekedettel elkerülhető. Tuti tippeket persze nehéz adni, de van, aki megpróbálta…

Shirley P. Glass és Jean Coppock Staeheli a Not „Just Friends”: Protect Your Relationship from Infidelity and Heal the Trauma of Betrayal című könyvében 7 tippet ad a házaspároknak, hogy hogyan kerüljék el a hűtlenséget.

7 tipp a hűtlenség elkerülésére1. Tarts megfelelő távolságot!
Építs megfelelő „falakat” és „ablakokat”. Az ablakokat tartsd nyitva otthon, és húzz falakat magad köré azok számára, akik fenyegetik a házasságodat.

2. A munkahely veszélyes terület!
Ne ebédelj és kávézz mindig ugyanazzal a személlyel! Ha a kollégáddal utazol valahová, csak közös helyiségekben találkozzatok, soha ne ott, ahol ágy is van.

3. Ne oszd meg az érzelmileg bizalmas dolgokat az egyébként hű kapcsolataiddal!
Kerüld a lelkizősöket, akik minden percben kiöntik neked a szívüket. Próbálj elhatárolódni, és ne adj tanácsokat!

4. A problémákat otthon tisztázzátok!

Ha mégis szeretnél valakivel beszélni a házasságodról, győződj meg róla, hogy az illető házasságpárti. Ha a barátod nem az, akkor te mondj neki valami pozitívat a saját házasságodról.

5. Akadályozd meg a régi szerelem lángra lobbanását!

Ha az előző szerelmeddel találkozol például az osztálytalálkozón, ajánld fel a mostaninak, hogy menjen veled. Ha fontos a házasságod, gondold meg kétszer, hogy az exszel ebédelni mész.

6. Ne lépd át a határt a virtuális barátaiddal!
Úgy levelezz velük, hogy ha a barátod érdeklődne, nyugodtan meg tudd mutatni neki a leveleket. Sőt, bevonhatod őt is a levelezésbe, így a levelezőpartnereid biztosan nem írnak majd olyat, ami kompromittáló lehet. Ne cseréljetek eszmét online a szexuális szokásaitokról.

7. Győződj meg róla, hogy a közvetlen környezeted támogatja a házasságodat!
Barátkozz olyanokkal, akik boldog házasságban élnek, és nem tartják hülyeségnek a házasság intézményét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top