Életmód

Legyél divatos sportolás közben is!

Tartozzunk akár a húszas, akár a harmincas, vagy afeletti korosztályhoz egy valami mindig közös marad bennünk: kortól és nemtől függetlenül szeretnénk fittek és divatosak lenni! Talán ennek is köszönhető, hogy egyre többen csempésszük bele a mindennapi életünkbe a rendszeres testmozgást, nagyobb hangsúly fektetve arra is, hogy ne csak a munkahelyünkön legyünk csinosak, hanem sportolás közben is.

Legyél divatos sportolás közben is!Régebben gond nélkül felvettük a „játszós ruhánkat”, ha futni, vagy biciklizni indultunk, de ma már a napi kilométerhiány legyűrése közben is figyelünk arra, hogy sikkesek legyünk. Így sportolás közben is vonzónak érezhetjük magunkat.

Persze nem kell azonnal az üzletekbe rohanni, hogy megvegyük a legújabb sportruhákat, hiszen nincs olyan szett, amit kiegészítőkkel ne lehetne feldobni! Éppen ezért ismerd meg a lollee-t, amit neked és a derekadnak találtak ki!

A lollee egy derékon hordható, rugalmas kiegészítő, amely a vidám színek és a kiváló minőségű anyag tökéletes kompozíciója.

A ciklámen, lila, tengerkék vagy khaki színekben is kapható lollee-val a kedvenc melegítőidet egyszerűen teheted izgalmasabbá. Tudjuk és sokan tapasztaltuk már, hogy az élénk színek hangulatjavítók, így a lollee nemcsak a ruhatáradat teszi színesebbé, hanem a kedvedet is feldobja. Engedd el te is a fantáziád és kombináld bátran a 12 színben kapható lollee-t! Gazdag színválasztéka miatt nincs olyan szerelés, amit ne tehetnél vele vidámabbá.

Legyél divatos sportolás közben is!

A lollee kétrétegű rugalmas anyagának és egyedi szabásának köszönhetően remekül hozzásimul a derekadhoz, ezért észre sem veszed mozgás közben, így bármilyen alkalomra kényelmes viselet nőknek és férfiaknak egyaránt. Kiváló minőségű anyaga miatt attól sem kell tartanod, hogy kibolyhosodik, és többszöri mosás utána is megtartja élénk színét, tapintásában puha és finom marad.

Ha szeretnél te is egy lollee-t és készen állsz arra, hogy ruhatárad színesebb legyen, keresd a Maxima selection válogatást! A duo pack gusztusos doboza az elegáns fekete lollee mellett, egy divatos rózsaszín vagy türkiz lollee-t is rejt. Ezek a színeket csak az akció keretein belül kaphatod meg, méghozzá kedvezőbb áron. Válaszd ki a megfelelő méretet és a lollee Maxima selection összeállítással juss hozzá könnyedén az aktuális divatszínekhez.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top