Életmód

A tél slágere, lollee!

A leghidegebb évszak most már hivatalosan is beköszöntött. Odakinn igen hideg van, és az első havazás is korán megmutatta magát. Az apró, színes ruhákat felváltották a vastag pulóverek és kabátok. Nagy öröm ez a téli sportok kedvelőinek és most már nekem is, hiszen megtaláltam a tél fehérségében a nyár színeit! Hogy mi a titkom?

Imádok vásárolni és mindig is követtem a divatot, de az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy a téli ruháim „szürkék” lettek. Igen. Ez talán hűen tükrözi, hogy az én évszakom a nyár, de a vidám színekkel együtt az én mosolyom is odalett, amit már nem hagyhattam.

Mindennek megvan a maga ékessége, és én hedonista módon kutatom is az élvezeteket, legyen szó sütiről, egy finom illatról vagy egy szuper kiegészítőről. A télben is megtalálom a szépséget. Szeretem, amikor nagy pelyhekben esik a hó, de legjobban a különböző sportruhák tetszenek, amik a szivárvány összes színében pompáznak. Talán innen jött az ötlet, hogy feldobjam téli ruháimat lollee-val, ami a derékon hordható színes kiegészítő.

A tél slágere, lollee!A 12 színben kapható lollee-t nekem és a derekamnak találták ki! Variálhatóságának csak a fantáziám szab határt, ezért bátran kísérletezek azzal, hogy épp a ciklámen vagy tengerkék színben is kapható lollee-val dobom fel a ruhámat. Ezek igazán divatos színek, ezért imádott kiegészítőm segítségével mindig trendi lehetek.

Egyedi szabásának köszönhetően tökéletesen követi a testem vonalát, így viselésekor vonzónak érzem magam. Rugalmas és kiváló anyaga a mozgásban sem akadályoz, ezért sportolás közben is bátran hordhatom.

Te is színes egyéniség vagy? Íme, még egy tuti tipp, ami felpezsdíti ruhatáradat!

A Maxima selection duo-pack ízléses doboza fekete-rózsaszín vagy fekete-türkiz lollee-t rejt. Ezeket a színeket csak az akció keretein belül kaphatod meg, méghozzá kedvezőbb áron. Válaszd ki a megfelelő méretet és a lollee Maxima selection összeállítással juss hozzá könnyedén az aktuális divatszínekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top