Életmód

Gyógyító arany

Az arany – számos jó tulajdonsága mellett – jó hatással van a koncentrálóképességünkre: agyi képességeinket akár húsz százalékkal növelhetjük egy 3-4 hetes aranykolloid-kúra során.

Minden korban nagyra értékelték ezt a nemesfémet. Az ókori egyiptomiak például azért fogyasztották, mert testi, lelki és spirituális tisztulást reméltek tőle. Hittek benne, hogy életerőt ad nekik, emeli a rezgésszintjüket. A történelemben előre ugorva láthatjuk, hogy a középkorban az alkimisták aranyporból készített itallal enyhítették betegeik végtagfájdalmát. Ha pedig csak alig egy évszázadot ugrunk vissza a múltba, akkor emlékezhetünk dr. Robert Kochra, aki rájött arra, hogy az arany jelenlétében nem marad életképes a TBC-t okozó baktérium. Ezért a megállapításáért Koch orvosi Nobel-díjat kapott 1905-ben.

Ízületi gyulladások és fájdalom csillapítása arannyal

Az aranyat gyulladáscsökkentő hatása miatt ismerik el leginkább a szakemberek. A huszadik század elején például ha valakinek begyulladt a könyök- vagy térdízülete, akkor a bőre alá aranylemezkéket ültettek, s ez bizony segített. Manapság is vallják, hogy az akut és a krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén is hatásos az arany, hiszen hatására a fájdalomérzet csökken, és az ízületek könnyebben mozognak. Azonban az arany nem csak erre jó: harmonizálja például a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését, így az egész csontrendszerünkre kedvezően hat – köszönhetően atomszerkezetének. A különböző függőségek területén is szép eredményekről számolnak be a szakemberek: a koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentése mellett az alkoholizmusból is könnyebben gyógyulnak a betegek az arany segítségével, s ezt immár 1885 óta tudják és alkalmazzák az Egyesült Államokban.

Gyógyító arany

A koncentrálóképességünkre is remek hatással van: agyi képességeinket akár húsz százalékkal növelhetjük egy 3-4 hetes aranykolloid-kúra során. Ennek titka, hogy a központi idegrendszerünkre hat: fokozza az abban lévő idegvégződések vezetőképességét, így gyakorlatilag képes újjáépíteni az idegrendszert. Nem csak antibakteriális hatása miatt tartják a legkiválóbb fogtömő anyagnak. A puha fém kitűnően, hézagmentesen illeszkedik a kifúrt üregbe, kopásálló és megakadályozza a fog tovább romlását. Háromszor annyi az élettartalma, mint bármely más tömőanyagnak, nem csoda hát, ha manapság ismét előszeretettel alkalmazzák a fogorvosok.

Alkalmazd kúraszerűen!

Természetesen ahhoz, hogy az arany fogyasztható legyen, egy speciális elektronikus-galvanikus eljárásra van szükség, melynek során a nemesfémet kolloid és nanorészecske méretűre bontják (apró részecskeként könnyebben jut be és válik hatékonnyá a szervezetünkben, mint ha csak szimplán őrölt aranyat juttatnánk a testünkbe). A szakemberek szerint javasolt napi adagja 15–20 ml, méghozzá kúraszerűen. Ha pedig ezüstkolloiddal is ötvözzük a kúrát, akkor nemcsak nagyobb lesz az életerőnk, de immunrendszerünk is megerősödik.

Forrás: A 2testőr bemutatja – Sztárok titkai – A szakértő tippjei
További 50 gyógynövény jótékony tulajdonsága és 50 ismert ember életmódtippjei a könyvben.

Így védd a szervezeted a káros   hatásoktól!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top