Életmód

Fogyó koleszterin, csökkenő vércukor – MARIANN MÁR “NORMÁLIS”!

Néhány hónapja, hogy Falusi Mariann belevágott a Nagy Zsírégetésbe, igencsak szkeptikusan: a korábbi, több-kevésbé sikertelen fogyókúrák emléke még jócskán befolyásolta. Azóta a Gastroyal Zsírégető Klub Best Of Prémium étrendjének köszönhetően, napi hatszori étkezés mellett - közben egy kéthetes egyiptomi nyaralással, ahol étrendje folytatására nem volt mód, csak némi helybeli diétázásra - köszönhetően közel 20 kg-ot fogyott! Boldogsága, kirobbanó jókedve azonban néhány napja már nem csak ennek tudható be: fogyókúrája kezdete óta most először készültek friss laborleletei, amik fantasztikus eredményeket mutatnak.

Fogyó koleszterin, csökkenő vércukor - MARIANN MÁR „NORMÁLISFalusi Mariann azért várta különös izgalommal a mostani laborleleteit, mert Nagy Zsírégetése megkezdése előtt röviddel egyik koncertjük után infarktusgyanúval szállították kórházba. Bár szerencsére akkor sem mutattak semmi „tragikusat” a laborértékek, nagyjából az életkorának, és akkori életmódjának megfelelően az ideálistól azért elmaradtak némileg. Mariann akkor hozta meg a megmásíthatatlan döntést: életmódot vált és csatlakozott a Gastroyal Zsírégető Klubjához, pontosabban az ABC Fogyókúra Rendszer kipróbálóihoz. Azóta néhány deka híján 20 kilónak mondott búcsút, és a testi-lelki pozitív változás az új leletekben is megmutatkozik. Mindezt Mariann a laborértékek jó irányba történt változásaitól függetlenül is nap mint nap tapasztalja, energikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint valaha.

 Fogyó koleszterin, csökkenő vércukor - MARIANN MÁR „NORMÁLIS

„Nagyon vártam már a leleteimet és borzasztóan örülök, hogy az eredményeim jobbak, mint a kórházba kerülésemkor mért értékek. Az új életmódommal a vércukor- és koleszterinszintemen sikerült is javítani. Ráadásul érzem is, ahogy adom le a kilókat, úgy lesz egyre jobb az állóképességem, majd’ kicsattanok az egészségtől!” – árulta el Mariann, aki nagyon büszke az eddig elért eredményekre. 

 

Fogyó koleszterin, csökkenő vércukor - MARIANN MÁR „NORMÁLIS„A javuló értékek bíztatóak, hiszen a  koleszterinszint csökkenésével egy időben az énekesnő védőkoleszterin-értékei emelkedtek. Ez azért nagyon fontos, mert a védő koleszterin alacsony szintje miatt alakulhat ki súlyos érelmeszesedés és szívinfarktus. Mariann többi paramétere az ideális kategóriába sorolható, ami köszönhető a helyes táplálkozásnak, a fegyelmezett életmódnak, amelyet az utóbbi hónapokban folytat” – árulta el az énekesnő egészségi állapotának mutatóiról Dr. Szűcs Erzsébet, prevenciós életmód szaktanácsadó.

Marianntól megkérdeztük, nincs-e ellentmondás az infarktusgyanút követően tett nyilatkozataiban elhangzottak – „rendben vannak a leleteim, kiválóan érzem magam, nincs ok aggodalomra” – és a mostani tények között.

Fogyó koleszterin, csökkenő vércukor - MARIANN MÁR „NORMÁLIS„Szó sincs ellentmondásról! Az akkor a nógrádgárdonyi szanatóriumban mért laborértékeim az akkori életmódon, túlsúlyom, a kezelt magas vérnyomásom és hát az életkorom fényében meglehetősen jónak mondhatók voltak. Aggodalomra hál’istennek nem adtak okot, de hogy minimálprogramként az akkori értékek megőrzése reális legyen, javasolt volt az életmódváltás. Azok a bizonyos „kielégítő” és komoly bajt akkor nem jelző értékek javultak a Best Of Prémium étrendnek és a hozzá rendelt italoknak köszönhetően mára annyira, hogy egy koromnál jóval fiatalabb, ideális testsúllyal és egészséges életmóddal büszkélkedhető ember leletei is lehetnének. Hát akkor hogyne lennék még az utóbbi időkben megszokottnál is boldogabb?!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top