Életmód

Egy kiegészítő varázsa!

Néhány hónap és meleg lesz, de ne ugorjuk át sokak kedvenc évszakát, a tavaszt. Ilyenkor nemcsak a természet újul meg, hanem sokszor magunk is, hiszen a tél hosszú napjai után végre ér bennünket a napsütés és többet lehetünk kint a szabadban is.

Az emberek a természettel együtt lélegeznek fel és nyílnak ki. A parkokban egyre több futót és andalgó embert látni. Ebben az időszakban rohamszerűen tör rám, hogy lecseréljem ruháimat, ami sok időt vesz el tőlem és igencsak megterheli a pénztárcámat is, de egy kis trükk segítségével időm és pénzem is marad elég.

Mindig is szerettem a meglévő dolgaimból kihozni a maximumot, ezért is hessegettem el a gondolatot, hogy lecseréljem vagy elajándékozzam többször hordott ruháimat. Szeretem az időmet és pénzemet magamra fordítani, de jobban szeretem, ha nyáron 1 hetes nyaralás helyett mehetek 2 hétre is, vagy akár még egy idegen országba. Én mindig ezt tartom szem előtt, hiszen az évközben magamra szedett fáradtságot ki kell pihenni. Persze én is nőből vagyok, így a hiúságommal sincs semmi baj. Követem a divatot, de a kiegészítők megszállottja lettem, hiszen tudom, hogy nincs az a szett, amit ne lehetne feldobni!

Színezd újra, lollee-val!

Talán már sokan ismeritek a lollee-t, ami egy trendi kiegészítő neked, a derekadnak és a ruhatáradnak is. A 12 színben kapható lollee-t kedvedre variálhatod, mert számtalan lehetőség nyílik általa, így ha a lollee-d mellett a fantáziád is elég színes, a legváltozatosabb stílust tudhatod magadénak.

Tökéletesen követi a tested vonalát, amit kiváló anyagának és egyedi szabásának köszönhetsz. Nagyon kényelmes viselet, így sportolás közben is bátran viselheted.

Egy kiegészítő varázsa!

Íme, még egy fortély:

A Maxima selection duo-pack ízléses doboza fekete-rózsaszín vagy fekete-türkiz lollee-t rejt. Ezeket a színeket csak az akció keretein belül kaphatod meg, méghozzá kedvezőbb áron. Válaszd ki a megfelelő méretet és a lollee Maxima selection összeállítással juss hozzá könnyedén az aktuális divatszínekhez.

És még egy fontos dolog! Időben kezd el megszervezni a jól megérdemelt pihenésedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top