Életmód

Síeljen könnyedén a MasterCard Téli Úti Tippekkel!

A MasterCard® az idei síszezonban több meglepetéssel is szeretne a havas sportokat kedvelő ügyfelei kedvében járni. A Téli úti tippekkel gondtalanabbá tesszük a síelést: összegyűjtöttük benne a legfontosabb információkat, hogy Ön mindenre felkészülhessen! Sőt, a MasterCard®-dal most nyerhet is: az Öné lehet egy iPhone 4, vagy megnyerheti a 100 db Dockyard vásárlási utalvány egyikét!

Síeljen könnyedén a MasterCard® Téli Úti Tippekkel, sőt, ha játszik, most becsúszhat egy iPhone4 is!Lehet-e fokozni azt az örömöt, amit a ragyogó havon való lesiklás nyújt?

A MasterCard®-dal mindenképpen! Fizessen síútja során MasterCard® vagy Maestro® kártyájával Ausztriában, Svájcban, Szlovákiában, Szlovéniában, Olaszországban vagy Franciaországban 2010. december 10. és 2011. március 31. között, őrizze meg a kártyás fizetési bizonylatot, regisztráljon a mastercard.hu/travel oldalon, és ha Önnek kedvez a szerencse, megnyerheti az iPhone4-et, vagy Öné lehet a 100 Dockyard vásárlási utalvány egyike!

A síútja során számtalan alkalma lesz a kártyás vásárlásra. Meglepődne, hogy már mi mindent kifizethet egy ilyen kirándulás során is bankkártyájával!

Használhatja például tankolásnál, autópálya-matrica vásárlásánál vagy az autópályák melletti vendéglőkben is, csak keresse a MasterCard® vagy Maestro® logót. A jelentősebb síközpontok szintén felkészülten várják a bankkártyás vásárlókat, kártyánk segítségével szinte mindenütt megvásárolható a síbérlet. A legtöbb esetben a síbérlés vagy a bevásárlás a helyi szupermarketben is elintézhető vele, sőt van, ahol már az apartmankauciót is le lehet tenni kártyával. A büfékben, hüttékben még mindig inkább a készpénzes fizetés jellemző, mint ahogy a síoktatásnál is, de már arra is találni példát, hogy itt is elfogadják a bankkártyát.

Szeret alaposan felkészülni az útra?

Síeljen könnyedén a MasterCard® Téli Úti Tippekkel, sőt, ha játszik, most becsúszhat egy iPhone4 is!Utazás előtt sok mindenről tájékozódhat a MasterCard Téli Úti Tippekben, a mastercard.hu/travel oldalon. Sőt, a praktikus információkat ingyenesen letölthető, iPhone-alkalmazásként magával is viheti. Érdemes letölteni az applikációt, mert a helyszínen is jó szolgálatot tesz a MasterCard Úti Tippek: megtalálja benne a szezononként frissülő hasznos tippeket, a kártyahasználati és fizetési szokásokról szóló tudnivalókat a magyar utazók kedvelt nyári és téli úti céljairól. Az út során nagy hasznát veheti a 8 nyelvű hangos szótárnak és a könnyen kezelhető valutaváltónak is.

 

Hófelhőket és felhőtlen kikapcsolódást kíván Önnek a MasterCard!

mastercard.hu/travel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top