Életmód

Csúcson innen és túl

A mai fiatal nők számára adott a lehetőség, hogy az egyetem után a karrierépítésre koncentráljanak. A tudatosan választott szakmai előmenetelnek azonban előnyei és hátrányai egyaránt vannak.

Csúcson innen és túlA siker, amit pénzben, juttatásokban, elismertségben mérnek, és a mérleg másik serpenyőjében a stressz, az őrült tempó és az időhiány. A legtöbben mégis bármit megteszünk azért, hogy elérjük az áhított szakmai sikereket. Dolgozunk, túlórázunk, stresszelünk, küzdünk, hogy mielőbb sikeres ember legyen belőlünk.

Miközben hihetetlen harcot folytatunk szakmai oldalon, nem igazán jut időnk a magánéletünkre. Hogyan is tudnánk megfelelő partnerre szert tenni, ha reggeltől estig dolgozunk, este pedig hullafáradtan zuhanunk az ágyba. Sokan a hétvégéket is feláldozzák a munka oltárán, akik pedig szabadok, a párkeresés helyett inkább az ellazulást, a bulit választják.

Azután a csúcson, ami nem a korunkon, hanem az elért sikereinken múlik, rádöbbenünk, hogy egyedül vagyunk. Ekkor kezdődik a lázas partnerkeresés, hiszen a biológiai óránkat nem érdekli a karrierünk.

Nem szabad azonban rágörcsölni ezekre a helyzetekre. Igyekezzünk minden életszakaszunkban prioritásokat felállítani, és ez alapján élni az életünket. A legfontosabb, hogy semmit ne akarjunk görcsösen. Se a karriert, se a párválasztást, se gyereket.

Fogadjuk el az adott helyzetet, és inkább arra koncentráljunk, hogy az éppen aktuális szerepünkben érezzük jól magunkat. Lehet egyszerre családot alapítani és karriert építeni, de nem kötelező! A választás csak rajtunk múlik.

Minden olyan dolog, amire nem görcsösen vágyunk, előbb-utóbb a miénk lesz.

Egyetlen dolog van csak, amire oda kell figyelnünk minden életszakaszunkban, és az az egészségünk. Ha túl sokat stresszelünk, ha idegesek vagyunk és elégedetlenek, annak fizikai tünetei is lehetnek. A szorongó, zaklatott embereknél gyakoriak lehetnek a hasi fájdalmak, görcsök. Ezek a tünetek pedig hosszabb-rövidebb időre megnehezíthetik az életünket.

Jó azonban tudni, hogy van kíméletes és hatékony segítség, amikor egy-egy ilyen nehezebb periódusunkban szükségünk van segítségre. Válasszunk jól bevált és biztonságos kezelési módot.

Csúcson innen és túl

A Buscopan® tabletta gyors, hatásos és célzott megoldást nyújthat a hasi szervek simaizomgörcseiben, ezzel csökkentve a  fájdalmat és a diszkomfortérzést.

Hatása kifejezetten a fájdalom kiváltó okára irányul: magára a görcsre. A görcsös izmok lazítása révén a Duboisia növényből előállított Buscopan® hatásosan enyhíti a hasi görcsöket, és ez által mérsékli a kísérő fájdalmat. Hatékonyan oldja a gyomor-, bélrendszeri, epe-, vesegörcsöt, valamint menstruációs görcsök esetén is megoldást nyújt.  Kétféle hatáserősségben elérhető, így a görcs erősségének megfelelően nyújt megoldást!

 

Tudj meg többet a Buscopanról!  


A Buscopan 10 mg bevont tabletta és a Buscopan Forte 20 mg filmtabletta vény nélkül kapható hioszcin-butilbromid hatóanyagú gyógyszerek.

 

Csúcson innen és túl
 

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top