Életmód

Teszteld a pasit a csészéden át!

Tavasszal ki ne vágyna egy kis szerelemre, frissítő flörtre vagy éppen arra, hogy végre meglelje a nagy ő-t? Keresd te is az igazit, de csak a kávédnak higgy közben. Most eláruljuk, hogyan!

Az ideális pasi olyan, mint az instant kávéd. Viccesen hangzik? Pedig igaz! Hasonlítsd csak össze… egy jó pasiban nincs semmi mesterséges, mint ahogy az instant kávédban sincs: 100 százalék valódi kávéból készül. Ahhoz, hogy szerelemre gyúlj, nem kell más, mint tűz… a kávéd esetében ahhoz, hogy feltöltsön, ugyanúgy forróságra, csak éppen forró vízre van szükséged. Egy igazi férfi megfűszerezi a napodat. Elég csak rágondolnod, és máris eszedbe jut, mennyire jó vele. Na éppen így vagy a kávéddal is, elegendő elképzelned a kedvenc ízvilágodat, és máris jobban érzed magad.

Teszteld a pasit a csészéden át!
Ne feledd azt sem, hogy egy kapcsolat akkor jó, ha egészségesnek, teljesnek érzed magad tőle. Ha úgy érzed, hozzátesz az életedhez, megóv a külvilágtól, miközben érzed, hogy felvillanyoz. Pont, mint a zöld kávét tartalmazó NESCAFÉ Green blend: sejtvédő természetes polifenolt tartalmaz, a benne lévő koffein pedig felélénkít.

Ne feledd: készíts magadnak NESCAFÉ Green blendet két perc alatt, és ugyanennyi idő alatt hasonlíts, tesztelj, ítélj! Ha minden párhuzamot kipipáltál a pasid és a kávéd között, akkor a választott férfi megfelelt a kávés mustrádnak. Ha pedig nem, akkor hajtsd fel a zöld kávét, és lépj ki a tavaszi forgatagba, hogy pasiból is a legjobbat válaszd magadnak.

 


Tudtad-e?

A „Nescafé Közérzet”[1] felmérésben megkérdezettek közel harmada tévesen úgy vélte, hogy az instant kávéba mesterséges anyagok kerülnek a készítéskor, ráadásul egyharmaduknak fogalma sincs arról, hogyan és miből készül ez a fajta fekete. Pedig az instant teljes mértékben 100% valódi kávé.

 

 

 

 

 


[1] A „NESCAFÉ Közérzet” felmérés alapját a Synovate Hungary piackutató által 2010

októberében végzett kérdőíves felmérés képezi, melyhez az online adatfelvételt a

MediaQ szolgáltatta. Az országos kutatás a 15-49 éves magyar internetezőkre

reprezentatív; összesen 1207 főt kérdeztek a civilizációs ártalmak hatásairól.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top