Életmód

Mivel lehetne lefogyni egy kicsit könnyebben?

A rutinos fogyókúrázók tudják, hogy a kilókat milyen könnyű felszedni, és azt is, hogy később milyen nehéz őket leadni. Segítség nélkül pedig minden energiánkra szükség van ahhoz, hogy "letornázzuk" a zsírpárnáinkat.

A formoline L112 segíthet elérni a kívánt testsúlyt!

A formoline L112 egy patikákban kapható nagyon hatékony zsírmegkötő orvostechnikai eszköz, ami a táplálékban lévő zsírok jelentős részét megköti, amíg a tápcsatornán áthalad.

Ezáltal a szervezet jóval kevesebb kalóriához jut a táplálékból, mert a megkötött zsírok a széklettel együtt természetes úton távoznak a szervezetből.

Ha Formoline-t rendszeresen és rendeltetésszerűen használjuk, akkor a hasznosult kalória alacsonyabb lesz, mint a felhasznált kalória. Így az energiamérlegünk negatív lesz. Ennek köszönhetően pedig elkezdünk fogyni.

A legtöbb ember elhízásáért a nagy mennyiségű zsírbevitel a felelős, vagyis a szükségesnél több zsírral terheljük a szervezetünket, ami egy idő után lerakódik. Az emberek átlagosan 120 gr zsírt fogyasztanak naponta, ami túl sok. A fogyókúrák mellé az orvosok 40 gr zsír bevitelét javasolják, ezt azonban a diétázók túl kevésnek érzékelik.

A formalin L112-vel azonban 80 gr zsírbevitel mellett is fogyhatunk, úgy, hogy a finom ízekről sem kell lemondanunk. A formoline L112 ugyanis megköti a zsírok egy részét, amelyek így nem tudnak felszívódni a tápanyagokból. Ez azonban nem minden, hiszen hosszú távú megoldásra vágyunk a legtöbben. A formoline L112 pedig ebben segíthet, hiszen rávezeti a szervezetünket arra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot fogyasszuk, így magszokja a szervezetünk az egészségesebb táplálkozást.

Mivel lehetne lefogyni egy kicsit könnyebben?


Miért pont a Formoline L112-vel fogyjak le?

A Formoline L112 hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. A hatékonyság bizonyítása előfeltétele volt a termék engedélyeztetésének. A formoline koncepció révén tudatosan, egészségesen fogyhatsz le, amely bizonyítottan hatékonyabb és célravezetőbb, mint a havi 10 kg fogyást ígérő csodaszerek, amelyek jó részénél nagyon gyakori a „ jo-jo” effektus , a periodikus fogyás, hízás.

További információk!

 

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top