Életmód

Neked igazán jár a kikapcsolódás!

Anyaként bizonyára számodra is természetes, hogy bármikor és bármivel fordulhatnak hozzád a családtagok. Hiszen te vagy család "mindenes" tündére. Épp ezért fontos, hogy legyenek olyan napok, melyeket csak magadra szánsz!

Hogy mit csinálj ilyenkor? Nem is olyan könnyű kérdés ez annak, aki egész nap lót-fut és sajnálja az időt arra, hogy megálljon és kifújja magát. Szerencsére kikapcsolódni sokféleképpen lehet: te is megtalálhatod a számodra legalkalmasabb módot. A klasszikus módszerben nem fogsz csalódni: az olvasgatás, a semmittevés, a lazítás még a legfeszültebb háziasszonyt is rövid időn belül megnyugtatja. Ha mindez akár egy hétvégén át tarthat, ráadásul otthontól távol, mondjuk egy wellness-hotelben, kiegészítve egy kis fürdőzéssel, masszázzsal, az hosszú időre feltölthet. Egy nő számára az is pihentető, ha kényeztetik: a fodrász, a kozmetikus, egy arc- vagy testkezelés a „kellemeset a hasznossal” tipikus esete. Annak, aki aktívan, új élményeket keresve szeretne pihenni, leleményesebbnek kell lennie, de ez sem megoldhatatlan. Csak az időtöltést kell okosan kiválasztani. Részvétel egy főzőtanfolyamon, jóleső mozgás egy tánc- vagy jógaórán, netán interaktív színház – számtalan fantáziadús programból meríthetsz energiát. Még tartósabb lehet a hatás, ha egy ilyen feltöltődős hétvége élményét megosztod valakivel, például a legjobb barátnőddel, aki kiszakadva a mindennapok egyhangúságából szintén újjászülethet. Vagy a pároddal, hisz ilyenkor a romantikus vacsora is kötelezően jár a programhoz!

Neked igazán jár a kikapcsolódás!

 

Nyerj hasznos tapasztalatokat és Tündérhétvégét!

A Tündérretikül.hu segítségével most könnyebb lehet a kikapcsolódás. Azon túl, hogy praktikus tippeket adnak ahhoz, hogy miként hozz ki többet az idődből, megnyerhetsz egy Tündérhétvégét! Amíg te élményeket gyűjtesz, egy profi takarítócég munkatársai elvégzik helyetted a tavaszi nagytakarítást. Bővebb információ és regisztráció a www.tunderretikul.hu/tunderhetvege oldalon!

 

Neked igazán jár a kikapcsolódás!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top