Életmód

Nem árulnak női ruhát az új plázában

Kitiltva ugyan nincsenek, de túl sok nekik való portékát nem találnak a nők Prága hamarosan megnyíló, legújabb plázájában.

Nem árulnak női ruhát az új plázában

Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

A Pánská Pasáž névre keresztelt pasiplázában 800 négyzetméteren összesen 19 exkluzív üzlet kapott helyet: ruha- és cipőboltok, szabóság, ajándékbolt, parfüméria, tradicionális borbélyüzlet, étel- és italkülönlegességeket árusító szaküzlet, valamint egy dohánybolt, melyek egytől egyig a férfiak szükségleteit és igényeit hivatottak kiszolgálni. Ezen belül is azokét, akik megengedhetik maguknak a felső kategóriás termékeket és szolgáltatásokat.

Azok az urak tehát, akik eddig esetleg férfiatlannak tartották a plázázást, esetleg valamilyen oknál fogva kifejezetten taszítja őket a vadul shoppingoló nők látványa, itt végre zavartalanul kibontakozhatnak majd. A pláza azért persze nyilván nem lesz teljesen „nőmentes övezet”, hiszen tiltó tábla nincs, a kísérőként vagy ajándékvásárlás céljából betérőkön kívül vélhetőleg azok a hölgyek is előszeretettel látogatják majd a helyet, akik szerint egy bevásárlóközpont ideális terep az ismerkedéshez.

Prágát egyébként a legénybúcsúk európai fővárosaként tartják számon, elsősorban legendás söreinek köszönhetően. A bevásárlóközpont tulajdonosainak nem titkolt célja, hogy a pasipláza is a tehetős legénybúcsú-turisták egyik zarándokhelyévé váljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top