Életmód

5 sztár, aki utál edzeni

A hírességek többsége előszeretettel hangoztatja, hogy mennyire fontos számára a testmozgás, mennyire keményen dolgozik azért, hogy formában tartsa a testét. Ez alól is akadnak azonban kivételek, akik viszont vállalják: kifejezetten utálnak edzeni.

5 sztár, aki utál edzeniJulianne Moore

A színésznő nem tudja elviselni az agresszív, pörgős edzőtermi hangulatot. „Túl sok inger ér, a fejem is belefájdul abba a kiabálásba. Elhiszem, hogy van, akit ez izgalomba hoz és energiával tölt fel, számomra azonban inkább megterhelő” – magyarázta Moore egy interjújában, ahol elárulta azt is, hogy jógázni viszont kifejezetten szeret.

5 sztár, aki utál edzeniReese Witherspoon

Az Oscar-díjas filmcsillag kizárólag akkor jár edzeni, ha olyan filmszerepre készül, ami ezt megkívánja. „Boldog lennék, ha soha többé nem kellene betennem a lábam az edzőterembe. A gondolatát is utálom. Megteszem persze, de kizárólag a munkám miatt, mert nagyon szerencsés vagyok, hogy ez a munkám, és a jövőben is szeretném, ha foglalkoztatnának. Önszántamból azonban nem tenném.”

5 sztár, aki utál edzeniRihanna

Az énekesnő saját bevallása szerint nehezen tűri az unalmas, monoton dolgokat, ezért nem szeret edzeni sem. „Ki nem állhatom, ha valami túl rutinszerű, túl ismerős, túl kiszámítható. Ilyenkor nagyon-nagyon hamar elunom magam.”

5 sztár, aki utál edzeniKeira Knightley

Rihannához hasonló véleményen van Keira Knightley is: „Az edzőtermi edzéseket vontatottnak és unalmasnak találom, ezért nem vagyok egy edzőterembe járó típus.” A színésznő hozzátette, hogy korábban szeretett volna megtanulni jógázni, de ez végül nem jött össze: „Minél inkább mondogatták nekem, hogy próbáljak ellazulni közben, annál feszültebb lettem.”

5 sztár, aki utál edzeniJessica Simpson

Jessica Simpson személyi edzője egy amerikai magazinnak adott nyilatkozatában árulta el, hogy az edzőteremben semmi olyan mozgásforma nincs, amit a sztár igazán szeret. „Az ugrálást és a guggolást pedig egyenesen ki nem állhatja” – szögezte le az edző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top