Életmód

Hulahoppoznak a sztárok

Gyerekkorunk kedvelt játéka fitnesztrendként éli reneszánszát. Az utóbbi időben több híresség is rákattant a hulahoppozásra.

Hullahoppoznak a sztárok A hulahoppkarikák pörgetése percenként 7 kalóriát éget, átmozgatja az egész testet, és nem csupán a has-derék-csípő tájékát formázza, de erősíti a karok, a fenék és a láb izmait is, valamint jótékonyan emeli a szívfrekvenciát. Mindemellett pedig még vicces is.

A hulahoppedzés újra divatba jött, olyannyira, hogy hírességek egész sora iktatja be edzéstervébe ezt a mozgásformát. „Felteszem a kedvenc dalomat és addig hulahoppozom, míg véget nem ér, vagy legalábbis ameddig bírom szuflával” – nyilatkozta nemrégiben egy brit magazinnak Liv Tyler. Rajta kívül Beyoncé, Zooey Deschanel, valamint a Doktor House sztárja, Olivia Wilde is bevallotta, hogy rendszeresen pörgeti karikákat, de Michelle Obamát is látták már a Fehér Ház gyepén hulahoppozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top