Életmód

Ez Jennifer Aniston dekoltázsának titka

A 42 éves Jennifer Aniston alakja irigylésre méltó. Személyi edzője elárulta, milyen mozgásformákkal tartja formában testét a színésznő.

Jennifer Aniston dekoltázsának titkaAniston minden második nap két órán keresztül jógázik, majd ellipszisjárón vagy futópadon edz 20-20 perceket – fedte fel a titkot Mandy Ingber személyi edző a Daily Mail magazinban. A sztár emellett rendszeresen karatézik, és különös gondot fordít a felsőteste, ezen belül is a dekoltázsa feszesen tartására.

A tréner egy, akár otthon is elvégezhető gyakorlatot is ajánlott azoknak a nőknek, akik Anistonéhoz hasonló dekoltázst szeretnének. Behajlított térdekkel, úgy, hogy a talpad a földet érje, feküdj hátra a fekpadon vagy ennek hiányában az ágyadon! Végy a kezedbe egy-egy erőnlétednek megfelelő kézi súlyzót, vagy ha ilyennel nem rendelkezel, vízzel teli palackok is megteszik. Tenyérrel felfelé emeld a súlyzókat mellkasodhoz, majd kilégzés közben nyomd ki őket annyira, hogy a könyököddel még ne támassz, tartsd ki az emelést néhány másodpercig, majd belégzés közben húzd vissza a mellkasodhoz. A gyakorlatot heti két-három alkalommal, 8-12-szer ismételd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top