Életmód

Visszavették a diétázást megtagadó szépségkirálynőtől a koronát

Diétára akarták fogni a mexikói szépségkirálynőt, ő azonban úgy döntött, nem teszi kockára az egészségét.

Megfosztották koronájától, mert nem akart fogyókúrázniCynthia de la Vega néhány hónapja győzött a Nuestra Belleza Mexico nevű szépségversenyen, amivel elnyerte a jogot, hogy képviselhesse hazáját a novemberi Miss World megmérettetésen Londonban.

A mexikói verseny szervezői viszont a múlt hónapban úgy ítélték meg, hogy a 19 éves lány meghízott, ezért összeállítottak számára egy meglehetősen egysíkú fogyókúrás étrendet, melyet e-mailben kapott meg. A szépségkirálynő először ugyan nem zárkózott el kategorikusan attól, hogy leadjon néhány kilót, viszont szerette volna, ha ezt szakemberek felügyelete alatt teheti, állítása szerint azonban a szervezők ezt nem voltak hajlandók biztosítani a számára.

A vita addig fajult, míg a lány kijelentette, nem fog fogyókúrázni. Az illetékesek ekkor visszavonták tőle a szépségkirálynői címet, persze hivatalosan nem a túlsúlyára, hanem arra hivatkozva, hogy nem elég elkötelezett és fegyelmezett. 

„Elég egészségesnek érzem magam, hogy képviseljem a hazámat, ezért úgy gondolom, ez igazságtalanság. Elvették tőlem a koronát, amit elnyertem. Pedig az az enyém” – kommentálta a döntést a CNN-en de la Vega.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top