Életmód

83 évesen nagyobbíttatta meg a melleit

4 gyermek, 13 unoka és 12 dédunoka után Marie Kolstad úgy döntött, itt az ideje egy mellnagyobbító műtétnek. Sosem késő.
Marie Kolstad  Kép: Daily Mail
Marie Kolstad
Forrás: dailymail.co.uk

A 83 éves kaliforniai asszony népes családjából senkit sem avatott be a tervébe, mivel nem szerette volna, hogy aggódjanak érte. Egy Los Angeles-i plasztikai klinikán háromórás műtéttel megemelték és két kosármérettel meg is növelték a kebleit. A beavatkozás 8000 dollárba, azaz közel másfél millió forintba került.

„Fizikailag jól vagyok, kiváló egészségnek örvendek. Arra gondoltam, miért ne használnám ki ennek az előnyeit?! Azt akarom, hogy a gyerekeim büszkék legyenek arra, ahogy kinézek” – fogalmazott Kolstad a New York Timesnak adott nyilatkozatában. Elárulta azt is, hogy a műtét során leginkább az altatástól félt, de igyekezett elhessegetni az aggodalmait.

Az asszony már több mint egy évtizeddel ezelőtt megözvegyült, de úgy véli, hogy néhai férje is támogatta volna a műtét ötletét.

„Nem tudom, meddig élek, de tettem valamit, ami a saját döntésem volt, és ez örömmel tölt el. Édesanyám 94 éves koráig élt, nekem pedig feltett szándékom ennél is tovább élni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top