Életmód

Egy pöttynyi boldogság

Mi az kicsi, kerek és boldog pillanatokat tud okozni? Hát a pötty. Nem lehet őket nem szeretni, hiszen vidámsággal töltik be a teret, bárhol jelennek is meg. Világuk nem tökéletes, akárcsak a miénk, de igyekeznek azt pöttyebbé tenni, és megtanítani minket arra, hogy kis apró örömökben rejlenek az élet boldog pillanatai. Figyeljünk rájuk, hisz bármilyen picik is, egy kis pöttyben nagy szeretet bújik meg.

Egy pöttynyi boldogság

 

Szeretnél a pöttyökkel találkozni? Nem kell mást tenned, mint nyitott szemmel és szívvel járni az utcán, vagy ellátogatni a Baba Facebook oldalára, hiszen a Baba Pöttyvilág idén nyáron most mindenütt Téged vár. Találkozhattál már a pöttynyi boldogsággal az Allee Bevásárlóközpont előtt, ahol együtt fotózkodtunk és fagyiztunk a pöttyökkel, vagy a Millenárison, ahol a permetkapu alatt frissültünk fel velük, de a Városligetben is labdafürdőztünk már egyet.

Egy pöttynyi boldogság

 

Azonban a boldogság itt még nem ér véget! A  Millenárison lufieregetéssel zárjuk a nyári pöttyprogramokat augusztus 23-án. Szóval ne feledd a pöttyök világa most a Tied is! Történt valami, aminek örültél ma? Eszedbe jutott valami apróság, ami mosolyra derített, és ezt szívesen megosztanád másokkal is? Gyere, pöttyölj a Baba Facebook oldalán, és játssz a Pöttyvilág Hoppá játékával, hiszen most egy iPhone-t nyerhetsz!

 

Egy pöttynyi boldogság
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top