Életmód

Gwyneth Paltrow is mellműtéten gondolkodik

A színésznő eddig ellenezte a plasztikai beavatkozásokat, újabban azonban változtatott az álláspontján.

Gwyneth Paltrow is beáll a sorba?Valószínűleg sokan kiegyeznének azzal, ha 38 évesen, két gyerek után olyan testük lenne, mint Gwyneth Paltrow-nak, a sztár azonban a német OK! magazinnak adott legfrissebb interjújában bevallotta, hogy nem teljesen elégedett az alakjával.

A színésznőről tudható, hogy a kemény edzések és az egészséges táplálkozás elkötelezett híve, ám úgy érzi, hogy még ezek sem jelentenek megoldást mindenre. Bár a dereka ma már ugyanolyan karcsú, mint gyerekeinek születése előtt, a szoptatás miatt megereszkedett mellein még a testmozgás és a diéta sem segít, épp ezért azt fontolgatja, hogy sebészkés alá fekszik. „Miért ne? Valójában ez nem más, mint hogy visszaállítják az eredeti állapotokat, nem igaz?!” – fogalmazott.

Fontosnak tartotta ugyanakkor kiemelni, hogy a botoxot, a szilikonimplantátumokat, illetve az egyéb, természetellenes hatású szépészeti beavatkozásokat továbbra is elutasítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top