nlc.hu
Életmód
Kiderült, mitől igazán vonzó a nő

Kiderült, mitől igazán vonzó a nő

Mosoly, vörös ruha, a karok kivillantása – a legfrissebb kutatások szerint többek közt ezekkel vehetik le a nők a férfiakat a lábukról...

A vörös ruha
Itt az ideje, hogy előkotord a szekrény mélyéről a piros ruháid. A Rochester Egyetem kutatása szerint a vörös ruhát viselő nőket a férfiak szexisebbnek és kívánatosabbnak tartják, mint azokat, akik más színű ruhába bújnak. De nem árt óvatosnak lenni! Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szexistennőnek akarsz tűnni az első randin, óvakodj a vörös ruhától.

A vörös száj
A Manchester Egyetem kutatói nem sajnálták idejüket és energiájukat, és még azt is kiderítették, hogy több mint 7 másodpercre akad el a férfiak lélegzete, ha egy vörös szájat látnak. Ezzel szemben a rózsaszín ajkak csak 6 másodpercre vonják el az erősebb nem figyelmét.

A mosoly
A kővé dermedt arccal vonuló modelleknek semmi esélye. Az Amerikai Pszichológiai Társaság most közölt tanulmánya szerint a mosolygás vonzóvá tesz, stimulálja a férfiagynak azon részét, mely az érzékelésért felel.   

A magas hang
Örülhetnek a szopránok! Eddig a mély hangot hozták összefüggésbe a szexuális vonzerővel, kutatók arra jutottak, hogy a férfiak vonzóbbnak tartják a Marilyn Monroe-hoz hasonlóan magas hangú nőket.

A csípő
Nem kell úgy kilengened, ahogy a kifutó modelljei teszik. De némi riszálás jót fog tenni, ha kívánatossá szeretnéd tenni magad a férfiak számára.

A karok

Tévedtek volna, akik azt mondták, hogy a lábak látványa veszi el a férfiak eszét? A walesi egyetem kutatói szerint mindenképp. Ők ugyanis arra jutottak, hogy a lábaknál előbb veszik észre a nők – enyhén izmos és formás – karját.

A könnyek
Ne hagyd, hogy a könnyek közétek álljanak! Egy friss kutatás szerint a könnyek lelohasztják a férfivágyat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top