Életmód

11 éve gyűjti az üzeneteket az SMS-függő nő

Több mint 90 000 telefonos üzenetet másolt ki eddig egy asszony, akinek az SMS-gyűjtés lett a szenvedélye. Ha nem kap eleget, akkor fura akciókkal elintézi magának az utánpótlást.

Tracey Moberley élete első mobilját 1999-ben kapta, meg majdnem az első szívrohamát is: első SMS-ét ugyanis véletlenül kitörölte, ami akkora sokkot okozott, hogy azóta minden egyes kapott üzenetet papírra vet. Például olyanokat, hogy: „Gyönyörű zöld szemeddel mindig úgy nézz rám, ahogy múlt éjjel tetted” – írta neki az udvarlója, akivel válása után jött össze. 

Forrás: mirror.co.uk
Forrás: mirror.co.uk

A 47 éves galériás minden üzenetre nagyon büszke, főleg azokra, amiket olyan hírességektől kapott, mint a brit utcaművész, Bansky, vagy Pete Doherty, a balhés rockzenész, aki SMS-ben magyarázta el a nőnek, hogyan kell angolnát enni. Tracey annyira szeret SMS-t kapni, hogy képes volt kettőezer lufit a magasba ereszteni, benne egy kedves üzenettel és a telefonszámával. Órákkal később már jöttek is az SMS-ek. Állítólag egy férfi öngyilkosságot tervezett, amikor megérkezett hozzá a lufi, benne az üzenettel: „A barátaid bármi áron szeretnek.” Letett arról, hogy kioltsa az életét, és persze küldött egy SMS-t Tracey-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top