Életmód

Amit a pasik sosem mernek megkérdezni

Nemzőképességről, izzadásról, az első randevúról és a szűk úszónadrágok hatásáról kérdeznének a leggyakrabban a férfiak - ha mernének.

Dr. Mark Hamilton a BBC Radio 5 nevű adó egyórás műsorában arra vállalkozott, hogy bármilyen kényes kérdésre felel. Íme azok a dolgok, melyek a legtöbb férfit foglalkoztatták – és persze a hozzájuk kapcsolódó szakértői válaszok:

Hogyan előzhető meg, hogy izzadjak a randevú során?

A doktor szerint, aki rendkívüli módon izzad, próbálja ki az aluminim-klorid tartalmú izzadság gátlókat. Emellett pedig, fő a nyugalom, hiszen az idegeskedés is növeli az izzadást.

Mit egyek a randin, hogy se én, se a partnerem ne álmosodjon el?
Először is ne fogyasszunk sok alkoholt, ezen kívül bármit ehetünk, de egy kávé az étkezés után jótékony hatással lehet ránk, amit már csak egy romantikus sétával lehet tetézni.

Ha egész nyáron szűk úszónadrágot hordok, az hatással lehet a nemzőképességemre?
Noha régóta él a mítosz, miszerint a szűk alsóneműk károsak a spermákra, mindez nincs tudományosan alátámasztva.

Mennyi az esélye, hogy a feleségem idősebb korában úgy fog kinézni, mint az anyja?

Sajnos, ezt nem lehet megjósolni, mivel ugyan a géneket fele-fele arányban örököljük szüleinktől, mégsem fele-fele arányban hasonlítunk rájuk.

Miért érzek rezes ízt a számban, ha verekedek vagy futok?
Ez valószínűleg a vér vasas íze miatt van, mivel nagy fizikai megterhelés során a száj belsejéből vagy a tüdőből nagyon kis mértékben vér szivároghat.

Lehetséges a péniszátültetés?
Igen, az elsőt néhány évvel ezelőtt Kínában végezték el, bár később el kellett távolítani, mert a páciens – és valószínűleg a neje is – képtelen volt megbarátkozni vele.

Aggódnom kell, ha éjjelente háromszor is felkelek pisilni?
Ez utalhat prosztataproblémára, ezért érdemes felkeresni egy orvost.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top