Életmód

Fogyjon természetesen!

A túlsúlyosság veszélyeiről és a fogyókúra szükségességéről és módszereiről sok millió szót írtak le és mondtak el, és ezernyi különféle diéta, étrendkiegészítő és gyógyszer áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. A túlsúly kockázatainak elkerülésére és az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

Madár cserje
        Madar cserje

A súlycsökkenés sikerének kulcsa egyszerű, mint az ábécé:

A =  Aktív életmód, sok mozgással, testedzéssel

B =  Betartható, egyszerű diéta, vagyis a csökkentett kalóriabevitel

C =  Cefamadar®  étvágycsökkentő homeopátiás tabletta szedése

A vezető egészségügyi szakértők általában nem javasolják a kiegyensúlyozatlan, drasztikus diétákat, és helyettük csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében.

A fogyáshoz ezért a kalóriabevitel csökkentése szükséges, illetve ezzel egy időben a testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell.

A túlsúly kezelésében a Cefamadar tabletta sokéves kedvező tapasztalat alapján elfogadott homeopátiás gyógyszer. A Cefamadar® egyedüli hatóanyaga az Ázsiában emberemlékezet óta jól ismert gyógynövény, a Calotropis gigantea (Madar) szárított gyökérkérge, amely jóllakottság érzését kelti, vagyis az ön étvágyának csökkentésével segíti a kevesebb kalóriabevitelt, és biztosítja, hogy elérje a kitűzött kisebb testsúlyt.

Fogyjon természetesen!
Madár cserje virágzata
Madar cserje virágzata

A Cefamadar® tabletta megbízható, hatásos, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Szedésével hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti.

 

Egyéves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik! A Cefamadar® hatékonyságáról több információt talál a www.homeopatiasfogyas.hu honlapon a „Miért hat a Cefamadar” menüpont alatt. 

 

Kezdjen fogyókúrához a Cefamadar® segítségével! (X)

 

————————————————————————————————————————————

A kockázatokról és mellékhatásokról  olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy  kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét.

————————————————————————————————————————————          

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top