Életmód

Spánieljével együtt több mint 60 kilót fogyott

Együtt híztak el, és nemrég együtt is diétáztak. A gazdi és kutyája végül közös erővel győzedelmeskedett a kilók felett.

Korábbi testsúlya felére fogyott le, és közben a kutyáját is egészséges táplálkozásra szoktatta egy fiatal nő, aki 25 évesen már 133 kilót nyomott. Amy nemcsak magát, de a kutyáját is szigorú diétára fogta, így Molly, a kis spániel, aki korábban állandóan kekszet nassolt, és gazdija minden ételéből kapott kóstolót, szintén három kilóval lett könnyebb a diétának köszönhetően.

Amy előtte és utána fotója
Amy előtte és utána fotója
Fotó: dailymail.co.uk
Molly előtte és utána fotója
Molly előtte és utána fotója
Fotó: dailymail.co.uk

Spánieljével fogyott le a fiatal nőAmy bevallotta, korábban nagy rajongója volt a kínai konyhának, és hetente háromszor extra adagokat rendelt elvitelre, hogy otthon a kutyájával jól belakmározzanak. Elmondta, hogy sosem tudott ellenállni a kutyus nagy, barna, könyörgő szemeinek. Aztán rádöbbent, hogy az életmódja súlyos egészségügyi következményekkel járhat, ezért elhatározta, hogy változtat. Kevesebb, mint egy év alatt 63 kilótól szabadult meg.

Amióta lefogytak, gazdi és kutyája is sokkal energikusabb: együtt sétálnak, játszanak. Amy odafigyel arra, hogy Molly akkor is csak kétcsészényi száraz kutyaeledelt kapjon naponta, ha vendégség van náluk. A fiatal nő pedig nemcsak a kilóktól, de fóbiájától is megszabadult: korábban állandóan attól rettegett, hogy beszorul valamilyen székbe vagy ülésbe, ezért nem járt el nyilvános helyekre.

„Azt mondják, új embernek kellene éreznem magam, de én úgy érzem, még mindig a régi önmagam vagyok, csak sokkal boldogabb” – mondta Amy, aki már maga is diétás tanácsadással foglalkozik, és azóta a szüleinek is segített lefogyni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top