Életmód

Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat

Tudja, ha nem változtat fiai étkezési szokásain, elveszítheti őket, mégsem tesz semmit.

Cynthia Williams (48) majdnem belehalt a saját kövérségébe, életét egy gyomor-bypass mentette meg nemrég. Hiába azonban a halálközeli élmény, a nő fiainak sem szán jobb sorsot, halálra eteti őket. 

A naaaagy család
A nagy család
Fotó: dailymail.co.uk

Az asszony a két fiút, a 26 éves Josephet és a 18 éves Matthew-t, akik 190 kilót nyomnak, megszokásból eteti, s annak ellenére sem tudja abbahagyni, hogy az orvosok figyelmeztették, ha ez így megy tovább, a fiúk belehalnak. Az anya azonban képtelen változtatni az étkezési szokásiakon, fiait csak az evés teszi boldoggá.

„Tudom, hogy az én hibám, hogy kövérek, és hogy a sok zsíros étel megöli őket, de nem tudom megállni, hogy ne etessem őket. Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat – nyilatkozta az édesanya. – Rosszul éreztem magam, amikor a műtét hatására rólam hullottak a kilók, ők meg csak gyarapodtak.”

A fiúkat a túlsúly akadályozza, hogy szociális életet éljenek, nem beszélve arról, hogy mozogjanak. Az idősebbik a súlya miatt nem tud munkát vállalni, a kisebbik pedig iskolába járni. „Egyetlen dologgal tudom boldoggá tenni őket, ha még több ételt adok nekik” mondja az anya. Csak reggelire hat töltött fánkot pusztítanak el kakaóval, amit aztán rántott csirke és tészta követ ebédre. Vacsorára jöhetnek a hamburgerek meg a sült krumpli. A három főétkezés közötti idő alatt pedig korlátlan mennyiségben fogy a chips, a pizza, az aprósütemény, az édességek, ami mellé sok mesterséges színű ital is lecsúszik.

„Nem hibáztatom az anyámat, sőt, büszke vagyok rá, hogy sikerült leadni a súlyából. Én gyűlölöm magam azért, hogy ennyire kövér vagyok, de egyszerűen nem tudom abbahagyni az evést, még ha tudom is, hogy ez az, ami megöl – mondja a fiatalabb fiú. – Én szeretnék dolgozni, de a 190 kilómmal ez teljesen lehetetlen. Szörnyen nyomasztó. Az étel az egyetlen, ami éltet” – nyilatkozta Joseph.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top