Életmód

Immunforte – A természetes immunvédelem

Itt az ősz, az esős nappalok és a hideg éjszakák évszaka. Ha nem akarjuk, hogy időnk a rendelőkben való sorban állással teljen, gondoskodnunk kell immunrendszerünk védelméről!

Immunforte - A természetes immunvédelemAz immunrendszer védi a szervezetet a kívülről fenyegető kórokozókkal és daganatos szövetburjánzással szemben, kiszűrve és megsemmisítve a hibás sejteket, sejtalkotókat. Az immunrendszer erősítésére sokan multivitamin-készítményeket szednek. Csakhogy a vitamin- és nyomelempótlás nem specifikus erősítője az immunrendszernek, hiszen a szervezet valamennyi szövetének, sejtjének szüksége van rájuk! Ráadásul az egyes hatóanyagok az immunrendszernek csak egyik-másik vonalát képesek aktiválni, holott a széles körű immunvédelemhez az immunrendszernek lehetőleg minden elemét mozgósítani kellene! De létezik-e „széles körű immunvédelem”? Igen!

 A Távol-Keletről származó gyógyító gombák hatását tudományos kutatások igazolták. Dr. Fachet József nemzetközi hírű immunológus, rákkutató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora volt a világon az első, aki kimutatta a gombák poliszacharidáinak az immunrendszerre kifejtett hatásmechanizmusát. Kollégájával, a tokiói Goro Chiara professzorral való több évtizedes együttműködés eredményeként kidolgozott egy speciális gomba-poliszacharidákból álló keveréket, mely képes az immunrendszer több elemét egyszerre mozgósítani, így segítve elő a szervezet hatékony immunvédelmét

 

Az Immunforte termékcsalád komplex összetételének köszönhetően képes erre a feladatra!

Immunforte - A természetes immunvédelem

 

Az Immunforte egyik fő összetevője a shii-take gomba, melynek hatóanyaga, a lentinán hozzájárul a természetes immunvédekezéshez. Ám a négy speciális gombaösszetevő mellett rezveratrolt is tartalmaz, mely tovább fokozza a gomba-poliszacharidák hatását! Az Immunforte C+R pedig acerolából származó C-vitamint is tartalmaz – az acerola kiemelkedő antioxidáns hatásával hozzájárul a sejtvédelemhez és a szervezet megerősítéséhez, gyulladáscsökkentő és szíverősítő tulajdonsága mellett számos más jótékony hatása ismert. Immunrendszerünk védelmére válasszuk a természetes és sokoldalú megoldást!


További információk: www.immunforte.hu

Információs telefonszám: +36 21 300 7012

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top