Életmód

Árnyéka korábbi önmagának Demi Moore

Hihetetlen, de még mindig tud miből fogyni Demi Moore, aki legújabb filmje premierjén testre simuló ruhában villantott szálkás izmokat és darázsderekat.

A háromgyermekes anyuka az utóbbi időben minden bizonnyal több időt töltött az edzőteremben, mint evéssel. De nem bízta a véletlenre, és még egy extrém diétával is rásegített, hogy tökéletes legyen a végeredmény: férjével, a 32 éves Ashton Kutcherrel az utóbbi hónapokban egy szigorú méregtelenítő kúrán is átesett. Most mindenesetre még a két évvel ezelőtti fotóihoz képest is jelentős a különbség:

Demi 2009-ben
Demi 2009-ben még egészséges
kinézettel
Most, 2011-ben darázsderékkal és szálkás izmokkal
Most, 2011-ben darázsderékkal
és szálkás izmokkal

A 48 éves színésznő nemrég bevallotta, hogy korábban valóban megszállottja volt a testformálásnak: „Úgy gondoltam, a testem az értékmérőm. Megpróbáltam uralkodni rajta, sokszor sikerült is, de az csak ideiglenes boldogságot jelentett. És megold bármit is a karcsúság? Nem. A dolog iróniája az, hogy amikor nem foglalkoztam annyit azzal, hogy uraljam a testem, akkor vált olyanná, amilyenre mindig is vágytam” – nyilatkozta Demi, aki úgy tűnik, más nyilatkozik, mint amit tesz.

A Ghost főszerepével 1990-ben világhírnevet szerzett sztár most a Five premierjén pózolt, amelyben más hírességekkel, többek között Jennifer Anistonnal a mellrákra szeretnék felhívni a figyelmet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top