Életmód

Érdekességek a mikroszkopikus világból

A baktériumok nagyon kicsi élő szervezetek, legtöbbjük nem okoz betegséget, sőt akár még hasznos is lehet, például segíti az emésztést. Néhányuk azonban olyan betegségekért felelős, mint a nátha, a tüdőgyulladás egyes típusai, a gyomorrontás, vagy ennek súlyosabb formája, a szalmonellafertőzés. A baktériumok hihetetlenül gyors szaporodásra képesek: meleg, nedves helyen 24 óra alatt egy darabból akár húszmillió is lesz.

MEGBÍZHATÓAN FERTŐTLENÍT, MÉGIS JÓ ILLATÚ? NEM LEHETETLEN.

Vannak, akiknek a Domestos fertőtlenítő jellegzetes illatához a valódi, makulátlan tisztaság érzése társul, és emiatt kimondottan vonzónak érzik. De azok is biztosíthatják lakásuk tökéletesen higiénikus tisztaságát, akik azt szeretnék, ha a letisztított és fertőtlenített felületekről a citrusok, a fenyő vagy a cédrus illata áradna.

Érdekességek a mikroszkópikus világból

 

Érdekességek a mikroszkópikus világbólA Domestos új, hipokloritmentes általános tisztítószereinek segítségével igazán hatékonyan vehetjük fel a harcot a baktériumokkal szemben a padlón és a lakás egyéb lemosható felületein, kényes felületekre kifejlesztett változata pedig a parkettán, kerámián, terrakottán és márványon is higiénikus tisztaságot biztosít, ráadásul gyorsan is szárad.

A hagyományos Domestos fertőtlenítős nehéztüzérséget továbbra is használjuk a WC-csészére, a lefolyókra, a szemeteskukára és környékére, valamint penészfoltokra, vagyis azokra a különleges bánásmódot igénylő veszélyzónákra, ahol a baktériumok és egyéb kórokozók nagy koncentrációban jelenhetnek meg.

A lakás többi részén a tisztaságot, a fertőtlenítést és a hatékony antibakteriális védelmet pedig rábízhatjuk a kellemesen friss illatú, higiénikus tisztaságot nyújtó új Domestos általános tisztítószerekre. 

 

Érdekességek a mikroszkópikus világból

 

A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

 

Érdekességek a mikroszkópikus világból
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top