nlc.hu
Életmód
A nők még sosem voltak ilyen rámenősek

A nők még sosem voltak ilyen rámenősek

Egyre több nő már a randizás első hetében odaadja magát a férfinak. Korábban ehhez jóval több idő kellett. Friss kutatási eredmények következnek.

A napokban látott napvilágot az a kutatási eredmény, mely szerint a nők minden eddiginél gyorsabban és könnyebben adják oda testüket az őket meghódítani kívánó pasiknak. S az arány is eléggé figyelemreméltó: a párkeresésben lévő nők 25 százaléka már a randizás első hetében beadja a derekát.
A férfiaknak jóformán a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, nincs szükség „felesleges” körökre, vacsorára, virágra, és máris a pihe-puha ágyban találják magukat a kiszemelttel. A kutatás arra is fényt derített, hogy a férfiak mintegy 30 százaléka a romantika teljes mellőzése mellett, gyertyafény és csábító szavak nélkül juttatja a nőket a csúcsra.
S hogy mi áll a jelenség hátterében? Miért bevállalósabbak a nők, és miért kényelmesedtek el ennyire a férfiak?
A kutatást végzők szerint több ok is áll a dolog hátterében: az egyik a nemek közti egyenlőségért folytatott küzdelem, melynek során mind több nő kezdi férfiasan-rámenősen megélni nemcsak a karrierjét, de szerelmi életét is, de a fogamzásgátló eszközök elterjedése is hozzájárult ahhoz, hogy a nők szabadabbá válhattak a szex és a párkeresés terén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top